сряда, 24 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    5396 прочитания

    Явор Костов е новият управляващ партньор на Cushman&Wakefield Forton

    Михаела Лашова става председател на Борда на директорите и остава акционер
    11 януари 2022, 13:19 a+ a- a

    Явор Костов, директор "Агенции" в Cushman & Wakefield Forton, става неин управляващ партньор. Консултантската компания е лидер на нашия пазар и част от най-големия холдинг за услуги в сферата на недвижимите имоти в България - Realto Group.

    Явор Костов се присъединява към Forton през 2013, след като е заемал редица управленски позиции в инвестиционни компании и финансови институции. Костов притежава сериозен професионален опит в инвестициите в недвижими имоти, като реализира едни от най-значимите инвестиционни сделки на пазара през последните години. Има магистърска степен по Финанси от УНСС, София.

     

    Михаела Лашова работи в компанията от 15 години, като през 2010 е поканена за партньор с отговорности към развитието на бизнеса, формулирането и предоставянето на комплексни услуги, а от 10 години е изпълнителен директор. Лашова е бакалавър по финанси от Илинойския университет в Чикаго (University of Illinois at Chicago) и магистър по финансов мениджмънт от Сити Юнивърсити, Сиатъл (City University – Seattle, Washington). От 2010 е член на Royal Institution of Chartered Surveyors (Кралски институт на линцензираните експерти по недвижими имоти), като е първият посланик на RICS в България. Тя е член на Борда на AIBEST и участва активно в дейността на организацията. Под управлението на Лашова Forton се утвърждава като лидер на пазара на бизнес имоти в България, участва в повечето значими сделки в страната и навлиза на пазара на жилищни имоти.

    Като председател на Борда на директорите тя ще продължи да отговаря за постигането на стратегическите цели на дружеството. Промяната е част от стратегията на компанията за приемственост и развитие на ключови членове на екипа.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 3 часа
    преди 4 часа
    EY и denkstatt се обединяват в една от най-големите консултантски компании в областта на ESG у нас
    denkstatt става част от мрежата на EY в Австрия, България, Румъния, Унгария и Словакия и ще бъде позната под марката EY denkstatt
    преди 6 часа
    Google отмени някои от изискванията си, касаещи служители на нейни доставчици
    Това може да помогне на технологичния гигант да избегне договаряне със синдикатите
    преди 21 часа
    Проучване: 15% от офисите в София са празни
    Броят на операторите на гъвкави работни пространства в столицата е 63, предлагат общо 8717 работни места
    преди 22 часа
    Турция ще предлага визи за дигитални номади
    Могат да кандидатстват жители на ЕС, на Обединеното кралство, САЩ, Канада, Швейцария, Русия, Украйна и Беларус
    преди 23 часа