четвъртък, 25 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    6367 прочитания

    Индийски кинооператор засилва присъствието си на българския пазар

    „Сине Гранд” планира да отвори киното в „Сити център София” през втората половина на 2013
    12 февруари 2013, 14:09 a+ a- a

    Индийската компания „Сине Гранд” планира да увеличи присъствието си на българския пазар, съобщиха пред Economy.bg от фирмата.

    „Бихме искали да навлезем в колкото се може повече градове - както големи, така и малки, в зависимост от бизнес потенциала, който отчитаме в тези населени места”, коментира пред Economy.bg Джойдип Гош, маркетингов директор на компанията.

    Кинооператорът е новият наемател на киното в „Сити център София”. „Ще отворим киното през втората половина на тази година. То ще разполага с 6 екрана, новаторски дизайн и най-модерните технологии”, сподели Джойдип Гош.

    От индийската компания са амбицирани да превърнат новото кино на бул. „Арсеналски”, София, в символ на лукса. Предвижда се то да разполага с обособена VIP зона, в която седалките да бъдат заменени с удобна мека мебел.

    От „Сине Гранд” планират да поддържат достъпни цени. „Ще предлагаме първокласни услуги, но при ценови равнища, при които качеството ще оправдава цената”, посочи маркетинговият мениджър на компанията.

    На сайта на фирмата са посочени датите за отварянето и на останалите обекти в България. Очаква се през май в Бургас да отвори кино „Странд”. В София освен киното в „Сити център София”, чието откриване е насрочено за юни месец, се предвижда и откриването на киносалон в „София ринг мол” на околовръстното шосе през октомври.

    Компанията „Сине Гранд” е създадена през юни 2010 г. и притежава три бранда - „Сине Гранд”, „Гранд Синемас” и „Май Синемас”.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 9 часа
    България е 1-ва в Европа по брой заети жени в технологичния сектор
    36% са момичетата в училищата с професионални направления „Компютърни науки“, „Приложна информатика“ или в профил „Софтуерни и хардуерни науки“
    преди 9 часа
    IWG добави 867 нови локации в световен мащаб през 2023 г.
    Тенденцията бизнесът да се насочва към хибридни работни решения набира скорост, като IWG договаря почти двойно повече локации в сравнение с 2022 г.
    преди 10 часа
    ЕП прие директивата относно работата през платформа
    За първи път се въвежда регулация за използването на алгоритми на работното място
    преди 10 часа
    ЕС с нови правила за големите фирми
    Дружествата ще трябва да следят дали стоките им не идват от места с използване на детски труд и замърсяващи природата
    преди 12 часа
    преди 15 часа