петък, 21 септември 2018  RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2132 прочитания

  HyperScience търси софтуерни инженери за стажантската си програма

  Стажантите ще са ангажирани в периода юли - октомври 2018 г. в офиса на компанията в София
  08 юни 2018, 13:21 a+ a- a

  Американската високотехнологичната компания HyperScience, специализирана в автоматизирането на административна и офис дейност, започна набирането на софтуерни инженери по първата си стажантска програма за летен стаж.

  Участниците ще са ангажирани в периода юли - октомври 2018 г. на пълен работен ден, в офиса на компанията в София, уточняват оттам.

  Позицията е отворена за кандидати с основни софтуерни умения и добро владеене на английски език. Като част от програмата стажантите ще имат възможност да работят по реални проблеми и задачи в AI компания, разработваща иновативни продукти. Опитните и високо квалифицирани инженери от HyperScience пък ще напътстват и помагат на стажантите да развият пълния си талант и потенциал, както и да научат много интересни неща в сферата, в която искат да се развиват. В края на програмата, ще има възможност и за сключване на постоянен трудов договор с компанията

  Крайният срок за кандидатсване по програмата е 15 юни, 12:00 часа, като първа стъпка в процеса по подбор е решаване на задача, която екипът на компанията е съставил. Задачата може да бъда открита тук, а решенията участниците могат да напишат на Java, C ++ или Python. 

  След края на съзтезанието, участниците предали най-точни решения на задачата, ще бъдат поканени на интервю и от тях ще бъдат избрани стажантите в HyperScience.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.