петък, 21 септември 2018  RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2746 прочитания

  „Лидл България“ удължава срока за кандидатстване за практикантската си програма

  Всички ученици в XI и XII клас могат да кандидатствата до 19 юни
  14 юни 2018, 13:48 a+ a- a

  „Лидл България“ удължава срока за кандидатстване за своята практикантска програм, съобщават от компанията. До 19 юни всички ученици в XI и XII клас могат да кандидатстват за платената лятна практика на компанията. Тазгодишното шесто издание ще се проведе от 16 юли до 31 август в магазините на веригата в цялата страна.

  Практикантската програма на „Лидл България“ дава възможност на младите хора да подпишат първия си трудов договор и да добият ценен професионален опит, като станат част от екипа на компанията в продължение на месец и половина. За периода на цялата практика младежите ще получават чисто възнаграждение в размер на 540 лв. при 6-часов работен ден, от понеделник до петък, както и допълнителни 60 лв. под формата на ваучери за храна.

  Всички кандидати трябва да имат навършени 18 години, както и да имат интерес в областта на търговията. Практикантите ще видят отвътре как работи една голяма международна компания и ще имат възможност да почерпят от богатия световен опит и практики на веригата. Те ще научат основните принципи в комуникацията с клиенти, стоковата подредба, асортимента, както и какви са основните процеси и дейности във водещата търговска верига.

  След края на програмата практикантите ще могат да споделят своите впечатления, като се включат в специална анкета за обратна връзка. Тя ще им осигури участие в томбола за спечелването на три награди. Като първа награда един от практикантите ще получи едногодишна стипендия за всеки месец за първата учебна година в периода на следването си, а като втора и трета награда компанията ще предостави месечни ваучери за храна за период от 6 месеца.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.