четвъртък, 24 януари 2019  RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2274 прочитания

  „Съдърланд” стартира техническа академия

  Обученията са финансово възнаградени и са подходящи за хора с желание за реализация в областта на техническото инженерство
  10 август 2018, 09:54 a+ a- a

  Стартира приемът в Tech Step – техническата академия на „Съдърланд”, съобщават от технологичната компания. 

  Tech Step е безплатна обучителна програма, подходяща за хора, които говорят чужди езици и се стремят към кариера в сферата на информационните технологии и техническото инженерство. Целта ѝ е да обучи участниците на основите на Microsoft Windows, Server, Linux, Networking и Switches, Security, Storage, Cloud и Virtualization за период от 5 седмици.

  В края на обучението участниците полагат финален изпит, а успешно завършилите и преминали изпита, ще се присъединят към някои от проектите на компанията като технически инженери.

  По време на обучението участниците в Tech Step ще бъдат финансово възнаградени. По време на обучителните и договорните етапи на работа в програмата, те се третират като служители на „Съдърланд”. Програмата е подходяща както за напълно начинаещи, така и за хора с малко трудов опит. Идеалният кандидат е този, който има интерес към информационните технологии, но няма нужния опит за успешна реализация. 

  Изисквания за кандидатстване са:

  - Диплома за средно или висше образование;

  - Добро владеене на английски език;

  - Отлично владеене на един от следните езици: немски, испански, португалски или френски (ниво B2 по европейската езикова рамка);

  - Интерес към кариера в областта на техническото инженерство;

  - Възможност за участие в програмата на пълно работно време в офисите на „Съдърланд”.

  Кандидатите трябва да имат възможност за участие в програмата на пълно работно време в офисите на „Съдърланд”, тъй като обучението ще се провежда в рамките на пълен работен ден, разделен на две части - лекции и упражнения.

  Tech Step ще се проведе в рамките на 5 седмици. Участниците се очаква да посещават всички обучения, 40 часа седмично в офисите на „Съдърланд” в град София. Обучението ще се провежда от понеделник до петък през стандартно работно време.

  Tech Step стартира на 17 септември като успешно завършилите и преминали финалния изпит ще се присъединят към екипа на един от техническите проекти на компанията като технически инженери на редовен трудов договор. Кандидастването е отворено и продължава до 10 септември тук

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 17 часа
  преди 17 часа
  Американска компания откри завод в Димитровград
  Varroc Lighting System ще открие над 150 работни места
  преди 17 часа
  преди 17 часа
  Китайски проект ще конкурира Силициевата долина
  Технологичният район ще бъде изграден в южната част на страната