петък, 13 декември 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1198 прочитания

  „Филип Морис“ бе обявен за топ работодател в България от Top Employers Institute

  Човешкият фактор е ключов в изпълнението на мисията ни за изграждане на бъдеще без тютюнев дим, заявяват от компанията
  08 февруари 2019, 10:15 a+ a- a

  За трета поредна година „Филип Морис България“ бе отличена с награда за най-добър работодател от водещата международна организация Top Employer Institute, съобщават оттам.  Компанията получи сертификата Top Employer за добрите си практики в областта на подбора и развитието на таланти, обученията, които предоставя за развитие на лидерски умения, управление на кариерата и възможности за растеж,  организационна култура, заплащане на труда и допълнителни придобивки.  

  „Човешкият фактор е ключов в изпълнението на мисията ни за изграждане на бъдеще без тютюнев дим - заявяват от „Филип Морис България“. Сертификатът Top Employer затвърждава визията ни за привличане, задържане и развитие на талантите в компанията чрез програми за управление на кариерата, професионални обучения, възможности за израстване и заемане на различни роли, както и създаване на подходяща среда за професионално и личностно развитие.“

  Световно признатия сертификат Top Employer се връчва на водещи работодатели като отличие за прилагане на високи стандарти и добри практики в управлението на човешките ресурси и осигуряването на благоприятна работна среда с възможности за развитие за служителите. От 25 години насам водещият международен институт  Top Employer Institute е сертифицирал над 1300 организации в над 115 държави по света, като прилага единни глобални стандарти за сертифициране на работодатели с високи постижения в управлението на човешките ресурси. Организацията описва в своите издадени книги най-добрите стратегии за развитие на човешките ресурси и отличилите се работодатели и мениджъри по света. 

  Сертификатът се връчва всяка година на избрани компании след детайлен мониторинг, в който се оцяняват вътрешните процеси на работа в компанията за подбора, управлението и задържането на таланти. Оценката се изготвя от независимо авторитетно жури след 6-месечен анализ на база на установени глобални критерии от международния институт и  въведените от работодателя концепции, процеси и инструменти за управление на човешките ресурси.

  „Филип Морис България“ е част от Филип Морис Интернешънъл (PMI), водещата международна компания в производството и разпространението на тютюневи изделия в света с над от 150-годишна история. Компанията разполага с 48 производствени мощности в 32 държави, като повече от 150 милиона потребители по света избират нейните продукти. От повече от десетилетие PMI е посветена на идеята да осъществи безпрецедентна промяна в историята на компанията и индустрията, като замени цигарите с бездимни продукти. Именно с тази цел над 400 учени, инженери и експерти в различни области от двата развойни центъра на компанията в Швейцария и Сингапур разработват нови продукти, които да бъдат по-малко вредна алтернатива на цигарите. 

  Днес в България за „Филип Морис България“ работят 95 висококвалифицирани  служители, които споделят ценностите и визията на PMI за изграждане на бъдеще без дим. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 час
  ЕЦБ запази лихвите непроменени
  Банката очаква основните лихвени проценти да се задържат на сегашното си или на по-ниско ниво докато инфлацията не достигне 2%
  преди 4 часа
  САЩ постигнаха „първа фаза“ в сделката с Китай
  Постигнато е принципно споразумение, очаква се само подписът на президента Тръмп
  преди 4 часа
  преди 5 часа
  Паундът с 19-месечен връх спрямо долара
  Валутата повиши стойността си след първоначалните резултати от изборите в Обединеното кралство
  преди 5 часа
  Консерваторите във Великобритания спечелиха убедително изборите
  Премиерът Борис Джонсън се връща на власт с голямо мнозинство
  преди 6 часа
  ЕС без Полша постигна споразумение за климата
  ЕИБ възнамерява да подкрепи инвестиции в размер на 1 трилион евро за действия в областта на климата