петък, 19 април 2019  RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1017 прочитания

  „Филип Морис“ бе обявен за топ работодател в България от Top Employers Institute

  Човешкият фактор е ключов в изпълнението на мисията ни за изграждане на бъдеще без тютюнев дим, заявяват от компанията
  08 февруари 2019, 10:15 a+ a- a

  За трета поредна година „Филип Морис България“ бе отличена с награда за най-добър работодател от водещата международна организация Top Employer Institute, съобщават оттам.  Компанията получи сертификата Top Employer за добрите си практики в областта на подбора и развитието на таланти, обученията, които предоставя за развитие на лидерски умения, управление на кариерата и възможности за растеж,  организационна култура, заплащане на труда и допълнителни придобивки.  

  „Човешкият фактор е ключов в изпълнението на мисията ни за изграждане на бъдеще без тютюнев дим - заявяват от „Филип Морис България“. Сертификатът Top Employer затвърждава визията ни за привличане, задържане и развитие на талантите в компанията чрез програми за управление на кариерата, професионални обучения, възможности за израстване и заемане на различни роли, както и създаване на подходяща среда за професионално и личностно развитие.“

  Световно признатия сертификат Top Employer се връчва на водещи работодатели като отличие за прилагане на високи стандарти и добри практики в управлението на човешките ресурси и осигуряването на благоприятна работна среда с възможности за развитие за служителите. От 25 години насам водещият международен институт  Top Employer Institute е сертифицирал над 1300 организации в над 115 държави по света, като прилага единни глобални стандарти за сертифициране на работодатели с високи постижения в управлението на човешките ресурси. Организацията описва в своите издадени книги най-добрите стратегии за развитие на човешките ресурси и отличилите се работодатели и мениджъри по света. 

  Сертификатът се връчва всяка година на избрани компании след детайлен мониторинг, в който се оцяняват вътрешните процеси на работа в компанията за подбора, управлението и задържането на таланти. Оценката се изготвя от независимо авторитетно жури след 6-месечен анализ на база на установени глобални критерии от международния институт и  въведените от работодателя концепции, процеси и инструменти за управление на човешките ресурси.

  „Филип Морис България“ е част от Филип Морис Интернешънъл (PMI), водещата международна компания в производството и разпространението на тютюневи изделия в света с над от 150-годишна история. Компанията разполага с 48 производствени мощности в 32 държави, като повече от 150 милиона потребители по света избират нейните продукти. От повече от десетилетие PMI е посветена на идеята да осъществи безпрецедентна промяна в историята на компанията и индустрията, като замени цигарите с бездимни продукти. Именно с тази цел над 400 учени, инженери и експерти в различни области от двата развойни центъра на компанията в Швейцария и Сингапур разработват нови продукти, които да бъдат по-малко вредна алтернатива на цигарите. 

  Днес в България за „Филип Морис България“ работят 95 висококвалифицирани  служители, които споделят ценностите и визията на PMI за изграждане на бъдеще без дим. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 42 минути
  Стартира кандидатстването на финтех и стартъп компании в третото издание на Elevator Lab
  Българските компании могат да се включват в предизвикателството на Райфайзенбанк до 21 юни 2019
  преди 1 час
  България ще кандидатства за седалище на Европейския орган по труда
  Очаква се новата структура да стартира своята дейност до края на 2019
  преди 20 часа
  Логистичният център на JYSK България стартира до края на есента
  Дотогава компанията планира да открие поне още 5 обекта в страната
  преди 23 часа
  BILLA отвори врати в Paradise Center
  Търговската верига откри 126-ия си магазин в страната