неделя, 18 август 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  897 прочитания

  Fadata Group набира кандидати за своята лятна PL/SQL академия

  Програмата е насочена към настоящи или наскоро завършили студенти
  07 юни 2019, 11:26 a+ a- a

  Fadata Group, глобален лидер в предоставянето на софтуерни решения за застрахователните компании, стартира своята лятна PL/SQL академия.

  Програмата е насочена към настоящи или наскоро завършили студенти, както и към кадри с интерес към технологиите, базови технически познания, силна мотивация и желание за старт на кариерното им развитие в утвърдена ИТ компания. Важно е кандидатите да имат добри познания по английски език.

  Академията стартира на 8 юли 2019 г. и ще се провежда паралелно в София и Бургас. Общата продължителност за цялата програма е 8 седмици, като тя е условно разделена на две части. По време на първите 2 седмици ще се проведе PL/SQL Fundamentals курс в София и Бургас. 

  Във втората част на академията ще се проведе PL/SQL Мастър клас, който е с продължителност 6 седмици (първите 3 седмици в София и Бургас, вторите 3 седмици само в София, с покрити от компанията разноски за път и нощувка за участниците от Бургас). За най-добре представилите се са предвидени предложение за сключване на трудов договор и бонус в размер на 500 лв. при започване на работа.

  Fadata Group осигурява на участниците в академията безплатно обучение, възможност за работа с най-новите технологии, приятна работна среда в модерен офис, разположен на удобна локация, конкурентно заплащане и офис придобивки.

  Кандидатстването за програмата вече стартира и ще продължи до 12 юни 2019 г.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 дни
  преди 2 дни
  Прогнозират скок в предлагането на индустриални площи в Божурище, Нови Хан и Равно поле
  Автомобилната индустрия е една от най-активните в изграждането на производствени и складови площи, сочи анализ на Colliers International
  преди 2 дни
  преди 2 дни