петък, 05 юни 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1310 прочитания

  „Съдърланд” стартира инициатива за връщане на българи от чужбина

  Кампанията е под надслов „Избери Бургас” и се реалзира съвместно с местната община
  11 юни 2019, 16:33 a+ a- a

  „Съдърланд България” стартира инициативата „Избери Бургас” съвместно с Община Бургас. Кампанията има за цел да мотивира млади българи, които учат и работят в чужбина, да се завърнат в родината. За целта компанията представя добри примери със служители, родом от Бургас, които вече са се завърнали и реализирали успешно в родния град.   

  Клиповете са заснети на емблематични за града места, а в тях хората споделят причините за тяхното завръщане, като семейство, приятели, социална среда и кариерни възможности.

  „Радваме се на тенденцията в последните години все повече образовани и амбициозни хора съзнателно да изберат да се завърнат и да започнат или продължат своята успешна кариерна реализация със „Съдърланд” в Бургас. Решихме да фокусираме кампанията "Избери Бургас" точно върху това - фактите, заради които си струва да живееш и работиш в този прекрасен град. Видно е, че колегите, които взеха участие в кампанията, са тук, за да донесат позитивна промяна, която несъмнено ще позволи градът да става все по-добро място за следващото поколение млади хора. А ние от „Съдърланд” сме тук, за да ги подкрепим, като продължим да инвестираме в Бургас и предложим отлични условия за реализация и развитие", сподели Димитър Гълъбов - изпълнителен директор на „Съдърланд” за България.

  „Благодаря на „Съдърланд”, която за тази инициатива стъпва върху реални резултати. Познавам работата им и знам, че те действително завърнаха много млади бургазлии в родния град и днес те са техни служители. Вярвам, че през следващите години завърналите се ще станат още повече", каза кметът Димитър Николов.

  „Съдърланд” отвори врати в Бургас през 2014 г., като оттогава до днес компанията се разраства изключително динамично, надминавайки 300 служители.  За 10 години в България световният лидер в трансформацията на бизнес процеси има разкрити 5 офиса в София, Варна и Бургас, в които работят над 2500 души. Компанията оперира в 20 държави, в които има над 60 офиса и продължава да се разраства.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 9 часа
  преди 12 часа
  „Фантастико“ открива над 100 работни места в Банкя
  Веригата ще открие супермаркет в Перник през 2021
  преди 12 часа
  НАП актуализира правилата за запечатване на търговски обекти
  Данъчните смекчават принудителната административна мярка след срещи с бизнеса
  преди 14 часа
  2,4% годишен ръст на икономиката през първото 3-месечие
  Инвестициите са близо 24% от БВП, показват експресните оценки на националната статистика
  преди 15 часа
  Lidl стартира фермерски пазари
  Инициативата започва пилотно в София и Бургас с над 40 малки производители
  преди 15 часа
  Щабът отчете дейността си за 100 дни
  Ежедневната информация за новозаболелите вече ще е налична в Информационната система за отчитане на тестове