понеделник, 21 октомври 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  236 прочитания

  Atos Bulgaria Competency Center стартира първата си стажантска програма

  Компанията ще приема кандидатури до 20 октомври
  07 октомври 2019, 13:49 a+ a- a

  Atos Bulgaria Competency Center, част от френския технологичен гигант Atos, обяви, че стартира първата си стажантска програма. Тя е с продължителност от 3 до 6 месеца и е платена. 

  Студентите ще могат да кандидатстват за стаж в следните области: SAP Application Support, Web Development (Java, .Net), HP Quality Center Support и HR & Training. 

  Срокът за кандидатстване е до 20 октомври, а одобрените кандидати се очаква да започнат работа до средата на ноември. Освен CV, студентите трябва да изпратят и кратък текст на английски на тема „Me, Myself and my dreams”.  

  Компанията търси стажанти предимно с технически профил, като няма изискване за завършен определен курс на обучение. Стажът е с гъвкаво работно време, за да може студентите да го съвместяват и с учебните си занятия. 

  Освен възможността да се учат от най-добрите IT специалисти в сферата на производството и дистрибуцията на бързоооборотни стоки, младежите ще работят и в едно от най-модерните офис пространства в София. От скоро компанията се помещава в новооткрития комплекс Garitage Park, където на разположение на работещите са комфортни работни места, няколко кухни и зони за отдих, както и тераси с изглед към Витоша. 

  Като част от Atos Bulgaria Competency Center, стажантите ще могат да се възползват и от пакет социални придобивки, като карта за спорт с преференциални условия, допълнителни дни отпуска, ваучери за храна, допълнително здравно осигуряване и други. 

  В момента експертите, работещи в Atos Bulgaria Competency Center са над 430, а проектите които управляват обхващат 28 държави. Сред най-големите клиенти на компанията е Кока-Кола Хеленик Ботлинг Къмпъни. Центърът предлага пълен спектър от услуги, следващи целия жизнен цикъл на един проект – от консултирането и планирането, през изпълнението, до продължаващата във времето поддръжка.

  Консултантите на Atos Bulgaria Competency Center работят и в сферата на бизнес анализите, системната инфраструктура, разработване на софтуер, мобилни приложения и internet of things. 

  Центърът е наследник на ИнфоПартнерс - една от най-големите организации в България с експертиза във внедряването на SAP решения за корпоративни клиенти с 15-годишна история. В глобален аспект Atos оперира в 73 държави, а служителите ѝ са над 130 000.

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 час
  Пуснаха в експлоатация първият участък от „Балкански поток“
  Това са 11 километра от българо-турската граница до компресорна станция „Странджа“
  преди 2 часа
  FlixTrain разширява дейността си в Европа
  Компанията оперира и на българския пазар с марката си FlixBus, предлагаща международен превоз на пътници
  преди 4 часа
  Ангелкова: Готови сме за зимния туристически сезон
  Община Самоков е една от новите 5 ЕДЕН дестинации за здравен и балнеотуризъм, които ще бъдат рекламирани у нас и в Европа
  преди 3 часа
  Русия и Сърбия правят общ Център за ядрена наука, технологии и иновации
  Научната дейност, осъществявана там, ще подпомага медицината, промишлеността, селското стопанство, индустрията и др.
  преди 4 часа
  Радев в Япония за интронизацията на император Нарухито
  Той ще проведе среща с ръководството на японската корпорация „Мейджи“