четвъртък, 02 май 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1362 прочитания

    Atos Bulgaria Competency Center стартира първата си стажантска програма

    Компанията ще приема кандидатури до 20 октомври
    07 октомври 2019, 13:49 a+ a- a

    Atos Bulgaria Competency Center, част от френския технологичен гигант Atos, обяви, че стартира първата си стажантска програма. Тя е с продължителност от 3 до 6 месеца и е платена. 

    Студентите ще могат да кандидатстват за стаж в следните области: SAP Application Support, Web Development (Java, .Net), HP Quality Center Support и HR & Training. 

    Срокът за кандидатстване е до 20 октомври, а одобрените кандидати се очаква да започнат работа до средата на ноември. Освен CV, студентите трябва да изпратят и кратък текст на английски на тема „Me, Myself and my dreams”.  

    Компанията търси стажанти предимно с технически профил, като няма изискване за завършен определен курс на обучение. Стажът е с гъвкаво работно време, за да може студентите да го съвместяват и с учебните си занятия. 

    Освен възможността да се учат от най-добрите IT специалисти в сферата на производството и дистрибуцията на бързоооборотни стоки, младежите ще работят и в едно от най-модерните офис пространства в София. От скоро компанията се помещава в новооткрития комплекс Garitage Park, където на разположение на работещите са комфортни работни места, няколко кухни и зони за отдих, както и тераси с изглед към Витоша. 

    Като част от Atos Bulgaria Competency Center, стажантите ще могат да се възползват и от пакет социални придобивки, като карта за спорт с преференциални условия, допълнителни дни отпуска, ваучери за храна, допълнително здравно осигуряване и други. 

    В момента експертите, работещи в Atos Bulgaria Competency Center са над 430, а проектите които управляват обхващат 28 държави. Сред най-големите клиенти на компанията е Кока-Кола Хеленик Ботлинг Къмпъни. Центърът предлага пълен спектър от услуги, следващи целия жизнен цикъл на един проект – от консултирането и планирането, през изпълнението, до продължаващата във времето поддръжка.

    Консултантите на Atos Bulgaria Competency Center работят и в сферата на бизнес анализите, системната инфраструктура, разработване на софтуер, мобилни приложения и internet of things. 

    Центърът е наследник на ИнфоПартнерс - една от най-големите организации в България с експертиза във внедряването на SAP решения за корпоративни клиенти с 15-годишна история. В глобален аспект Atos оперира в 73 държави, а служителите ѝ са над 130 000.

     

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 ден
    Изследователски институт по иновативна медицина ще бъде открит в МУ-София
    Ще се провеждат проучвания на злокачествени тумори и изследвания, свързани с усложненията от Ковид-19
    преди 1 ден
    преди 1 ден
    ЕК започна разследване срещу Meta
    Производството е по новия закон за цифровите услуги
    преди 1 ден
    Wizz Air с нов маршрут: Ще лети от София до Хераклион
    Полетите ще са два пъти седмично
    преди 2 дни
    3 студентски стартъпа печелят по 10 000 долара финансиране
    Вижте кои отбори спечелиха петия сезон на акселератора Elevate на Американския университет в България
    преди 2 дни
    Откриват Ритейл парк Видин Плаза
    Инвеститор е „Дунония“, ще бъдат разкрити нови над 80 работни места