четвъртък, 09 юли 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  637 прочитания

  Програмата на Телерик Академия за JavaScript разработчици приема кандидатури

  Напълно начинаещите в областта на програмирането могат да участват в безплатен подготвителен курс, а кандидатите с опит – да се явят на предварителен изпит
  28 ноември 2019, 10:07 a+ a- a

  Телерик Академия отваря приема за 6-месечната си програма за подготовка на софтуерни разработчици Telerik Academy Alpha с популярния език JavaScript, която ще стартира през март 2020. Академията организира и безплатен курс, който да подготви желаещите да се преквалифицират в ИТ сектора за кандидатстване в програмата. Тези с познания в областта на програмирането имат възможност да се явят на предварителен (early-bird) входен изпит и така могат да си гарантират място в нея още през януари.

  Безплатният курс е подходящ за хора, които досега не са имали досег с програмирането, като ги подготвя за входния изпит на Telerik Academy Alpha с JavaScript. Курсът стартира на 18 януари и ще се провежда съботно-неделно в рамките на 6 седмици. Желаещите да се включат в него е необходимо да кандидатстват през сайта на Телерик Академия. Участниците в подготвителния курс ще бъдат селектирани на база на подадените кандидатури и мотивацията им за професионален старт в ИТ сектора. 

  Приемът в програмата Telerik Academy Alpha с JavaScript изисква подаване на автобиография и кандидатура на сайта на Телерик Академия до 23 февруари, както и преминаване на кратък онлайн когнитивен тест. След това кандидатите трябва да се явят на входен изпит по основи на програмирането. За него могат да се подготвят като участват в присъствения подготвителен курс на Телерик Академия или самостоятелно с безплатните ѝ онлайн материали. Ако вече имат познания по програмиране, кандидатите могат да се явят на предварителен (early-bird) входен изпит на 6 януари, с който могат да си осигурят място в програмата още в началото на 2020.

  Програма за ИТ кариерен старт Telerik Academy Alpha с JavaScript е интензивна 6-месечна програма за подготовка на софтуерни специалисти с фокус върху практиката и търсените от бизнеса технологични умения. Обученията се провеждат в групи до 45 души и при условия, близки до реалната работна среда. Участниците развиват технологичните си умения и усвояват най-актуалните тенденции, докато създават свое портфолио от софтуерни решения и работят по проекти, зададени от водещи ИТ компании. В рамките на програмата участниците надграждат личностните си умения, сред които за работа в екип, приоритизиране, даване и получаване на обратна връзка, по-ефективно учене и справяне с предизвикателства. Те получават задълбочена подготовка за кандидатстване за работа и подкрепа през целия процес по намирането ѝ.

  След завършване курсистите могат да се реализират в една от над 60 компании-партньори на Телерик Академия или във всяка друга ИТ компания.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 8 часа
  САЩ плащат $1,6 млрд. на Novavax, за да ускори създаването на ваксина за коронавирус
  Компанията трябва да произведе 100 млн. дози ваксина до началото на 2021 година
  преди 10 часа
  Uber потвърди, че придобива Postmates
  Сделката е за повече от 2,6 млрд. щатски долара
  преди 10 часа
  Придобиването на Fitbit от Google стана обект на разследване от европейски регулатори
  Над двадесет групи, защитаващи потребители и личната информация поискаха блокиране на сделката
  преди 10 часа
  преди 11 часа
  ЕК: ЕС е изправен пред по-голяма рецесия от очакваната
  Според новата прогноза икономиката на еврозоната ще се свие с 8,7% през 2020
  преди 11 часа
  Каква е рецептата за справяне с кризата според софтуерния сектор?
  Повече от половината софтуерни компании оценяват като негативно въздействието на Covid-кризата върху финансовото си състояние