понеделник, 09 декември 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  505 прочитания

  Програмата на Телерик Академия за JavaScript разработчици приема кандидатури

  Напълно начинаещите в областта на програмирането могат да участват в безплатен подготвителен курс, а кандидатите с опит – да се явят на предварителен изпит
  28 ноември 2019, 10:07 a+ a- a

  Телерик Академия отваря приема за 6-месечната си програма за подготовка на софтуерни разработчици Telerik Academy Alpha с популярния език JavaScript, която ще стартира през март 2020. Академията организира и безплатен курс, който да подготви желаещите да се преквалифицират в ИТ сектора за кандидатстване в програмата. Тези с познания в областта на програмирането имат възможност да се явят на предварителен (early-bird) входен изпит и така могат да си гарантират място в нея още през януари.

  Безплатният курс е подходящ за хора, които досега не са имали досег с програмирането, като ги подготвя за входния изпит на Telerik Academy Alpha с JavaScript. Курсът стартира на 18 януари и ще се провежда съботно-неделно в рамките на 6 седмици. Желаещите да се включат в него е необходимо да кандидатстват през сайта на Телерик Академия. Участниците в подготвителния курс ще бъдат селектирани на база на подадените кандидатури и мотивацията им за професионален старт в ИТ сектора. 

  Приемът в програмата Telerik Academy Alpha с JavaScript изисква подаване на автобиография и кандидатура на сайта на Телерик Академия до 23 февруари, както и преминаване на кратък онлайн когнитивен тест. След това кандидатите трябва да се явят на входен изпит по основи на програмирането. За него могат да се подготвят като участват в присъствения подготвителен курс на Телерик Академия или самостоятелно с безплатните ѝ онлайн материали. Ако вече имат познания по програмиране, кандидатите могат да се явят на предварителен (early-bird) входен изпит на 6 януари, с който могат да си осигурят място в програмата още в началото на 2020.

  Програма за ИТ кариерен старт Telerik Academy Alpha с JavaScript е интензивна 6-месечна програма за подготовка на софтуерни специалисти с фокус върху практиката и търсените от бизнеса технологични умения. Обученията се провеждат в групи до 45 души и при условия, близки до реалната работна среда. Участниците развиват технологичните си умения и усвояват най-актуалните тенденции, докато създават свое портфолио от софтуерни решения и работят по проекти, зададени от водещи ИТ компании. В рамките на програмата участниците надграждат личностните си умения, сред които за работа в екип, приоритизиране, даване и получаване на обратна връзка, по-ефективно учене и справяне с предизвикателства. Те получават задълбочена подготовка за кандидатстване за работа и подкрепа през целия процес по намирането ѝ.

  След завършване курсистите могат да се реализират в една от над 60 компании-партньори на Телерик Академия или във всяка друга ИТ компания.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 8 часа
  Украинската SkyUp ще лети до Бургас
  Новата дестинация ще е активна за летния сезон от юни до септември
  преди 9 часа
  Великобритания ще обучава обществото да се бори с тероризма
  Местната полиция пусна курс за реакция по време на терористични атаки
  преди 11 часа
  Китай нареди на държавната си управа да премахне чуждестранния хардуер и софтуер
  Забраната ще се отрази негативно на компании като HP, Dell и Microsoft
  преди 12 часа
  Финландия с най-младия министър-председател в света
  Сана Марин е на 34 и застава начело на коалиция изцяло водена от жени
  преди 14 часа
  Sanofi купува Synthorx
  Сделката е на стойност $2.5 милиарда
  преди 14 часа
  Върховен прокурор ще може да разследва главния прокурор
  Той ще е завеждащ инспектората на прокуратурата, предвижда нов законопроект