понеделник, 04 декември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  11983 прочитания

  Форум „Визия и предизвикателства. Младежка заетост – дискусия - Бизнес, Държава, Студенти, Университети”

  09 май 2012, 17:37 a+ a- a

  JOBS.BG, ECONOMY.BG и Националното представителство на студентските съвети в Република България организират първия по рода си младежки форум „Младежката заетост. Визия и предизвикателства – бизнес, държава, студенти, университети”. Партньори на събитието са Българска стопанска камара (БСК), кампанията на Европейската комисия - We mean business, Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси (БАУРЧР). Форумът ще се проведе на 14 май 2012 (понеделник), в зала Средец на хотел Шератон и е с начален час  9:30.

  Основната мисия на форума е да стартира дискусия между държавните институции, бизнеса и висшето образование и да подпомогне конструктивния диалог, като осигури  неутрална платформа в лицето на конференцията. Целта на конференцията е всяка от страните да научи какво е важно за другата страна, какви са очакванията и реалните възможности.

  До момента участие в конференцията са потвърдили Тотю Младенов – министър на труда и социалната политика, зам.- министър Зорница Русинова, Ваньо Митев – председател на Съвета на ректорите и ректор на Медицинския университет в София, Сашо Дончев – председател на БСК, Божидар Данев – изпълнителен председател на БСК, Мария Шишкова – председател на Българския форум на бизнес лидерите, Ираван Хира - генерален директор на „Хюлет-Пакард” България  и на „Хюлет-Пакард Глоубъл Деливъри България Център”, Явор Дренски - изпълнителен директор на МБАЛ „Токуда Болница София”, Ирена Соколова – член на Комисията по образование към НС, Драгомир Стойнев – председател на Комисията по труда и социална политика към НС,Светлана Ангелова  - зам. -председател на  Комисията по труда и социална политика към НС, Катя Колева – член на Комисията по труда и социална политика към НС, ректори на водещи университети и др.

  Събитието е отворено за интересуващи се от въпросите, свързани с реализацията на младите хора в България. При интерес от Ваша страна можете да заявете участие  на email: ani@jobs.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  01 декември 2023, 16:32
  От 1 януари: Максималният осигурителен доход се повишава на 3750 лв.
  Парламентът прие на първо четене бюджетите на НЗОК и ДОО за 2024
  01 декември 2023, 12:22
  Висшистите в България се реализират все по-добре
  Под 1% безработица при медици и математици, показва тазгодишното издание на Рейтинговата система на висшите училища в България
  01 декември 2023, 11:53
  AbbVie купува ImmunoGen
  Сделката е на стойност $10,1 милиарда
  01 декември 2023, 11:15
  Ето колко години трябва да спестявате, за да си купите жилище в България
  Жилищата са достъпни за около една трета от домакинствата в страната, сочи анализ на УниКредит Булбанк
  01 декември 2023, 10:32
  Безработицата в ЕС и еврозоната остава стабилна
  През октомври показателят остава непроменен спрямо предходния месец
  01 декември 2023, 09:54
  Инфлацията в еврозоната намалява повече от очакваното
  Според експресните оценки на Евростат показателят през ноември е 2,4%