четвъртък, 25 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1433 прочитания

    Experian е единствената IT компания в България с международно отличие „Топ Работодател“

    Top Employers Institute е създаден преди повече от 30 години, като сертифицира компании в 120 държави
    25 януари 2021, 14:49 a+ a- a

    За трета поредна година Experian България получи престижното признание „Топ работодател“ от международния Top Employers Institute, съобщиха от компанията. След независим одит, Experian България е единствената IT компания в страната, отличена в тазгодишната класация. Top Employers Institute е създаден преди повече от 30 години, като сертифицира компании в 120 държави.

    „Нашите колеги са нашето вдъхновение“ – коментира Корнелия Венева, директор „Човешки ресурси“ на Experian за България. „Имаме удоволствието да работим с активни, положителни и целеустремени колеги, които са водени от идеята да намерят смисъл и да оставят следа в продукта, който разработват, в услугата, която предоставят и в обществото, към което принадлежат. Именно благодарение на Experian хората, както и на - талантливия екип „Човешки ресурси“, успяваме да реализираме идеите и да вървим заедно в посока да даваме пример за изключителни работодателски подходи“.

    Годишното проучване на Top Employers Institute изследва стратегиите на компаниите по отношение на хората и отличава най-добрите с високото отличие. Проучването се фокусира върху 6 области: създаване на стратегия за хората, създаване на насърчаваща работна среда,  привличане на колеги, развитието и ангажирането им, обединяване и изграждане на култура на доверие, включване и социална ангажираност. 

    Сертификат за Top Employer получават само работодатели, които отговарят на високите критерии да имат налични иновативни практики и решения, да ги прилагат консистентно в организацията и непрекъснато да ги подобряват и надграждат. 

    Някои от идеите, които Experian България реализира за служителите си през последните години, са проектът FlexWork за гъвкаво работно време и пространство, както и вътрешна академия за развитие на бизнес и технически умения като част от културата на учеща организация. 

    Компанията беше отличена като Топ работодател също и в други страни, където Experian присъства като Испания, Великобритания, Австралия и Сингапур. 

    Повече информация за компанията и свободните позиции в момента вижте в профила на EXPERIAN BULGARIA EAD в JOBS.bg тук

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 5 минути
    ЕС ограничава плащанията в брой до €10 000
    ЕП прие нови правила за борба с прането на пари и финансирането на терористични организации
    преди 45 минути
    Мъск обеща по-евтини електромобили
    След като компанията отчете най-големия спад на приходи от 2012 г. насам
    преди 17 часа
    България е 1-ва в Европа по брой заети жени в технологичния сектор
    36% са момичетата в училищата с професионални направления „Компютърни науки“, „Приложна информатика“ или в профил „Софтуерни и хардуерни науки“
    преди 17 часа
    IWG добави 867 нови локации в световен мащаб през 2023 г.
    Тенденцията бизнесът да се насочва към хибридни работни решения набира скорост, като IWG договаря почти двойно повече локации в сравнение с 2022 г.
    преди 18 часа
    ЕП прие директивата относно работата през платформа
    За първи път се въвежда регулация за използването на алгоритми на работното място
    преди 18 часа
    ЕС с нови правила за големите фирми
    Дружествата ще трябва да следят дали стоките им не идват от места с използване на детски труд и замърсяващи природата