петък, 19 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    4273 прочитания

    TransferMate Global Payments разширява с 80% софтуерния си екип в България

    Компанията търси PHP и .NET програмисти, бизнес анализатори и product owner-и
    12 февруари 2021, 14:39 a+ a- a

    С планове да разширят с 80% софтуерния си екип стартира годината глобалната финтех компания TransferMate Global Payments. Софтуерният отдел на TransferMate във Варна в момента е близо 50 души, а подобно разрастване се случва за първи път от създаването му, обявиха от компанията пред Economy.bg.

    „Проектът, по който колегите се очаква да работят, е наистина интересен и дава възможност те да придобият ценен ноу-хау в сферата на финансите и киберсигурността. Само за последните няколко години получихме стратегически инвестиции от водещи банкови институции като Wells Fargo, ING Group N.V и Barclays, което ще позволи значително разрастване на бизнеса.  За да отговорим на бързите темпове на развитие на индустрията и компанията, разширяването на техническия ни отдел е ключово. Желанието ни е до края на 2021 година да увеличим технологичния си екип с 80%.“, споделя Десислава Тенева, ръководител на Project Management екипа в компанията. 

    TransferMate Global Payments търси PHP и .NET програмисти, бизнес анализатори и product owner-и, а отворените позиции кандидатите могат да видят на кариерната страница на компанията transfermate.com/careers и в Jobs.bg.

    Макар че технологичният център на TransferMate Global Payments e базиран във Варна, компанията не налага ограничения за мястото, от което могат да бъдат техните бъдещи колеги. Според Тери Клун, основател на компанията, през последната година екипите му са доказали, че оперират успешно и дистанционно и този модел на работа ще бъде опция и след отминаване на кризата с Covid-19.

     Саша Боянова (вляво) и Десислава Тенева, ръководители на Project Management екипа на TransferMate Global Payments

    По повод кампанията за наемане на нови колеги Саша Боянова, която е мениджър в TransferMate от самото създаване на фирмата в България, добавя: 

    „Идеалният кандидат освен, че трябва да има необходимите технологични компетенции, е  добре да бъде инициативен и проактивен. Винаги сме насърчавали колегите ни да споделят - както идеите си за подобряване на продуктите и процесите, така и притесненията си в една или друга насока. Предпочитаме да дискутираме всичко в отворен разговор и заедно да намираме решения, като стимулираме колегите да разкриват пълния си потенциал.“ 

    TransferMate е една от най-бързо развиващите се финансово-технологични компании в световен мащаб. Компанията осъществява парични преводи и валутен обмен, като използва богата инфраструктура от международни лицензи и локални банкови сметки в различни държави. Партнирайки си с традиционните банкови институции, TransferMate оперира като финансов посредник, използвайки стратегии, които намаляват таксите за превод и ускоряват процесите на плащане.  

    Компанията стартира дейността си в България преди десет години, като част от финансово-технологичната Clune Technology Group и позната до скоро на пазара като Taxback Group. Ирландският холдинг е един от утвърдените работодатели на пазара на труда в страната ни, който дава работа на над 1000 души само в България, а през изминалата година бе наредена сред петдесетте най-добри работодатели в страната ни според престижната класация CareerShow Index. 

    Повече информация за компанията и свободните позиции в момента вижте в профила на ИНТЕРПЕЙ БЪЛГАРИЯ ЕООД в JOBS.bg тук 

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 15 часа
    В София започна Serp Conf. 2024 International
    Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
    преди 15 часа
    Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
    Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
    преди 16 часа
    BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
    Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
    преди 22 часа
    Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
    Подпомогната от промишленото производство
    преди 23 часа
    България и Италия имат потенциал за разширяване на икономическите връзки и увеличаване на стокообмена и инвестициите
    Президентът на Италианската република Серджо Матарела е на официално посещение в България по покана на българския държавен глава