събота, 12 юни 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  432 прочитания

  BILLA България търси нови таланти за стажантската си програма

  Отворените позиции са в отделите „Счетоводство“, „Контрол на фактури“, „Управление на категориите“ и „Недвижима собственост“
  12 май 2021, 14:59 a+ a- a

  BILLA България обяви, че стартира своята ежегодна стажантска програма. Отворените позиции са в отделите „Счетоводство“, „Контрол на фактури“, „Управление на категориите“ и „Недвижима собственост“, а обявата е публикувана в кариерния сайт www.jobs.bg.

  Необходимите качества, които притежава идеалният кандидат, включват завършен трети курс на обучение в бакалавърска програма в областта на икономика, търговия, финанси, добри компютърни умения и познания на английски/ и немски език, висока мотивация и адаптивност. 

  Чрез своята стажантска програма BILLA дава възможност на младежи да придобият професионален опит и да получат възможности за кариерно развитие. В допълнение веригата предлага трудов договор за периода на стажа, атрактивно възнаграждение и социални придобивки, от които се възползват и останалите служители на компанията. 

  Над 110 младежи са преминали през тази инициатива в периода 2009 – 2020 г. Дори през предизвикателната 2020 година 11 стажанти успешно се включват в дейността на веригата и пълноценно съдействат в счетоводните, търговските, управленските и маркетинговите дейности. От началото на 2021 г., пет нови таланта се присъединяват към екипа на компанията с желание за кариерно развитие.

  „За нас, в BILLA, е важно да подкрепяме мотивираните млади хора, които се намират в началото на своя професионален път. С гордост можем да заявим, че от старта на първата стажантска програма до днес, повече от 40% от стажантите ни са назначени на постоянни позиции. Занапред също ще работим за създаване на нови кариерни възможности за млади хора, приветствайки ги сред своите екипи,“ сподели Норберт Мисбрандт, изпълнителен директор на BILLA България.

  Резултатите от досегашния опит на компанията по ежегодната стажантска програма са убедителни. 22 души, стартирали своята кариера в BILLA като стажанти, са останали на постоянна позиция и продължават да се движат уверено през вътрешната кариерна пътека. Част от тях са достигнали до позиции мениджър или ръководител на отдел. 

   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  В САЩ удължиха срока на годност на ваксината на Johnson & Johnson
  Ваксината, която в Европа се разпространява под марката Janssen, може да се съхранява в обикновен хладилник до 18 седмици
  преди 1 ден
  Нова доставка на ваксини у нас
  В понеделник пристигат над 186 хил. дози от ваксината на Pfizer
  преди 1 ден
  Великобритания с рекорден ръст на икономиката
  Ръстът през април е над 27% спрямо година по-рано
  преди 1 ден
  Откриха нов STEM център в Пазарджик
  Идеята е да се даде възможност за учене чрез правене
  преди 1 ден
  Китай прие закон, който да противодейства на чуждестранни санкции
  Чуждестранните компании се опасяват, че той може да свие инвестициите в страната
  преди 1 ден
  Г-7 ще дари 1 милиард ваксини на света
  Половината ще дойдат от САЩ и поне 100 млн. от Великобритания, съобщи премиерът Джонсън
  преди 1 ден
  СЗО: Европа трябва да засили процеса на имунизация
  Въпреки значителния прогрес в региона, вирусът все още се разпространява широко на Стария континент