четвъртък, 29 юли 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1177 прочитания

  JA Bulgaria организира виртуални обучения за младежи

  Те ще бъдат водени от представители на компании лидери на пазара и известни личности и са предназначени за млади хора, които искат да започнат работа
  12 юли 2021, 16:41 a+ a- a

  JA Bulgaria са подготвили серия от кратки виртуални срещи с представители на компании лидери на пазара и известни личности като Деница Караславова, EVA, Виктория Георгиева и Александрина Александрова. Те са предназначени за младежи на възраст между 18 и 29 г., които в момента не работят и не учат, но търсят възможност за развитие и искат да сбъднат своите професионални мечти.

  Поканата е към всички желаещи млади хора да се включат в Седмицата на уменията за работа, като датите са 19, 21 и 23 юли, 2021г., а срещите започват от 16:00 часа. Регистрацията се прави на следния линк.

  Всеки гост-лектор ще сподели за добри практики от бизнеса, както и лични примери за това как да разкрием своя потенциал и да се изправим смело пред предизвикателствата по пътя на започване на работа и постигане на професионален успех. Запишете се и вие, безплатно е, а за тези, които са по-смели можем да обещаем да споделим ваш въпрос, свързан с темата към гостите.

  В рамките на проекта NEETs, до сега JA Bulgaria е успяла да обучи над 650 ученици и младежи от цялата страна, да осигури над 75 стажа във водещи компании. Младежите са придобили знания за личностни и кариерни умения, как да се представят в бизнес среда, как да изградят своя професионален опит и как да бъдат конкурентни на пазара на труда. Организацията е помогнала на 11 млади предприемачи да започнат своя бизнес.

  *Проектът NEETs in Entrepreneurship (NEETs Предприемачи) се изпълнява от организациите на Junior Achievement в България, Испания, Италия и Румъния и е подкрепен от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Норвежки финансов механизъм. В рамките на проекта, 1600 младeжи от 18 - 29 г., които в момента не учат и не работят, ще получат обучение и подкрепа за започване на първа работа, кариерно развитие и стартиране на собствен бизнес.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 14 часа
  Извънредната епидемична обстановка се удължава до 31 август 2021 г.
  Новите случаи в глобален мащаб се увеличават с 12% за седмица, по данни на СЗО
  преди 14 часа
  ЕК подписва договор за закупуване на лекарство срещу Covid-19
  Sotrovimab може да се използва за лечение на пациенти с леки симптоми на коронавирус, които не се нуждаят от допълнителен кислород, но които са с висок риск от тежко боледуване
  преди 14 часа
  Goldman Sachs създава фонд за финансиране на децентрализиране на финансите и блокчейн
  Данни на банката показват, че 60% от супер богатите фамилии притежават или инвестират в крипто
  преди 15 часа
  преди 15 часа
  Wizz Air очаква почти пълно възстановяване на пътникопотока през юли и август
  Търсенето се увеличава заради летните почивки, облекчаване на мерките във Великобритания би помогнало допълнително