вторник, 19 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    5428 прочитания

    HR2HR: Бранимира Нешовска и Миглена Узунова-Цекова

    Бранимира Нешовска, ръководител „Човешки ресурси“ в HP Inc Bulgaria, интервюира Миглена Узунова-Цекова, старши директор „Човешки ресурси“ в А1 България
    03 декември 2021, 09:53 a+ a- a

    Какви теми вълнуват HR професионалистите в България? Какво биха искали да научат един от друг? В HR2HR рубриката на Economy.bg и Jobs.bg даваме възможност на HR професионалисти от различни сектори да общуват директно, сами да формулират и да задaват актуални въпроси и да обсъждат полезни теми. Единият влиза в ролята на интервюиращ, а другият – на интервюиран. 

    В новия разговор от поредицата HR2HR Бранимира Нешовска, ръководител „Човешки ресурси“ в HP Inc Bulgaria, интервюира Миглена Узунова-Цекова, старши директор „Човешки ресурси“ в А1 България.

    Миглена има повече от 20 години опит в областта на човешките ресурси. Към екипа на A1 се присъединява през 2002 и от тогава до сега е заемала последователно различни мениджърски позиции и роли в HR областта. В момента е старши директор „Човешки ресурси“ и член на Лидерския екип на A1. Миглена Узунова-Цекова е и председател на Управителния съвет на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ), както и член на УС на Съвета на жените в бизнеса в България, а от тази година е член на Икономическия и социален съвет като представител на БАУХ.

    Кога и как Миглена Узунова-Цекова започва да се занимава с човешки ресурси, как минава денят ѝ в момента и кое е най-предизвикателното събитие в кариерата ѝ?  Вижте разговора във видеото: 

     

    Кой е последният проект, който е реализирала с екипа си, как осигурява правилните умения в правилното време и на правилното място в днешната динамика на времето, каква е личната марка на Миглена Узунова-Цекова и има ли модел за подражение, от който черпи вдъхновение? Вижте разговора във видеото:

     

    Как Миглена Узунова-Цекова се грижи за себе си, какво очаква с нетърпение в бъдещето и какво би посъветвала един прохождащ професионалист в сферата на човешките ресурси и 20 години по-младата Миглена? Вижте разговора във видеото:


    ВИЖТЕ ОЩЕ

    HR2HR: Рада Йосифова и Катерина Шопова

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 15 минути
    За поредна година: България изнася в САЩ повече, отколкото внася
    Американските инвестиции в България за 2023 са в размер на 514 млн. долара, заетите в американски компании у нас са 10 908 души, сочи нов доклад
    преди 1 час
    Siemens и Nvidia разширяват сътрудничеството си в сферата на генеративния AI
    Нов продукт съчетава Siemens Xcelerator с Nvidia Omniverse Cloud API
    преди 4 часа
    Анна Панчева е новото лице на направление „Човешки ресурси“ в Kaufland България
    Нейният фокус са привличането на таланти и работодателска марка
    преди 5 часа
    Оптимистични данни от Китай в началото на годината
    Индустриалното производство и търговията с по-голям от очаквания ръст през януари и февруари
    преди 6 часа
    3 компании инвестират близо 18 млн. лв. в София и Омуртаг
    От юни 2023 г. Са издадени сертификати за инвестиции в размер на 510 млн. лв., които ще разкрият над 2000 нови работни места