четвъртък, 25 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3735 прочитания

    С нови придобивки за служителите си стартира лятото CluneTech

    Ден без срещи, свободни следобеди в петък и платен от компанията полуден за лични ангажименти са трите най-нови допълнения към пакета
    01 юни 2022, 15:56 a+ a- a

    Част от екипа на CluneTech. Снимка: CluneTech

    Ден без срещи, свободни следобеди в петък и платен от компанията полуден за лични ангажименти са трите най-нови допълнения към пакета от придобивки за служителите на ирландската компания CluneTech, съобщиха оттам. 

    Целта на новите придобивки е постигането на по-добър баланс между работа и личен живот и осигуряване на гъвкава работна среда, която отговаря на нуждите на служителите.

    Всяко тримесечие служителите на компанията ще могат да се възползват от половин ден, платен от компанията, в който да обърнат внимание на важните за тях лични ангажименти. „Дали ще отидат на зъболекар, на училищния празник на детето си или ще отделят време за себе си, за нас няма значение за какво ще използват служителите ни този полуден. Искаме да дадем необходимата подкрепа и спокойствие на всеки един за това, че може да свърши важни за него в личен план дела.”, споделят от компанията. 

    В допълнение към това в летния период служителите на технологичната група могат да избират да отработят часовете си за седмицата по начин, по който да си освободят още половин ден от работа. Очакванията на компанията са, че хората ще използват тази възможност в петък, така че да се възползват от по-дълги уикенди през лятото, но е възможно да изберат и друг ден, който да пасва на нуждите им по-добре.

    Не на последно място в списъка с нови придобивки стои въвеждането на ден без срещи, който не само ще даде по-голямо спокойствие на тези, които ще се възползват от свободния си полуден или ще приключват работа по-рано в някой от дните от седмицата, но и генерално ще осигури възможност за по-пълноценен фокус на служителите и екипите.

    С увеличаване на конкуренцията на пазара на труда, CluneTech работи постоянно за това привлича таланти и да подобрява условията за служителите си, а новите придобивки на компанията са поредното доказателство за това. Припомняме, че в началото на годината CluneTech бе сред отличените в категорията „Управление на стреса” на годишните Employer Branding награди на b2b Media, а на глобално ниво за седма поредна година CluneTech попада в списъка с Great Place to Work компании, включително в категориите Best Workplace in Tech и Best Workplace for Women™.

    Вижте профила и актуалните позиции за работа на CluneTech / ТАКСБЕК ЕООД в JOBS.bg 

     
    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 4 часа
    Най-мащабната германска инвестиция в България: „Аурубис“ разширява производството си у нас
    Компанията откри инвестиция за 800 млн. лв. в медодобивния завод край Пирдоп и Златица
    преди 5 часа
    Shelly Group е първата компания на най-новия сегмент за двойно листване на БФБ
    Дружествата могат да търсят капитал едновременно и на двете борси в България и Германия
    преди 10 часа
    ЕК стартира Алианса за критично важните лекарства
    Целта е да се предотврати недостига на лекарства от критично значение
    преди 10 часа
    ЕС ограничава плащанията в брой до €10 000
    ЕП прие нови правила за борба с прането на пари и финансирането на терористични организации
    преди 11 часа
    Мъск обеща по-евтини електромобили
    След като компанията отчете най-големия спад на приходи от 2012 г. насам