петък, 29 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1586 прочитания

    Нови придобивки, златно отличие и разрастване на екипите на CluneTech в България

    Ежемесечни ваучери за храна са най-новото допълнение към вече съществуващия пакет
    03 октомври 2022, 16:24 a+ a- a

    Снимка: CluneTech

    CluneTech обяви, че продължава да надгражда пакета си от допълнителни месечни придобивки за екипите се в България. Най-новото допълнение са месечни ваучери за храна.

    „Това е една от най-дългоочакваните промени от всички колеги в България. С въвеждането на ежемесечни ваучери за храна искаме да подпомогнем служителите ни в настоящата икономическа ситуация, както и да подкрепим дългосрочната ни цел да привличаме и задържаме най-добрите таланти.“, споделя създателят и изпълнителен директор на CluneTech Тери Клун. 

    За дългосрочната си стратегия за допълнителни придобивки, основани изцяло на обратната връзка на служителите, компанията получи отличие от Career Show Awards 2022 в съревнование с още 450 кандидатури. В същите награди компанията беше отличена и за изцяло обновения бранд, който тя анонсира в началото на 2022 година. 

    В резултат на регулярната комуникация със служителите през последната година компанията въведе допълнителни дни отпуск, ден без срещи, по-гъвкаво работно време през лятото, както и така наречения Life-Work Day, който дава право всяко тримесечие служителите да използват половин ден за лични ангажименти. Нововъведенията са в допълнение към сключената застраховка „Живот“, както и програма за психологическа помощ, които компанията стартира по време на пандемията с идеята да осигури повече спокойствие и сигурност за хората, работещи във фирмата и техните семейства. 

    Ирландската финансово технологична група CluneTech има отворени позиции за специалисти на различни нива във всички свои фирми. 

    Най-голямо остава търсенето на таланти в дъщерната ѝ компания TransferMate / „Интерпей България“ ЕООД. Получената през месец май тази година инвестиция от 70 милиона долара повиши оценката на компанията до 1 милиард, като превърна TransferMate в най-новата ирландска компания-еднорог. Веднага след инвестицията TransferMate обяви намерения за значително разширяване на екипите си на глобално ниво, както и множество инвестиции в технологични иновации и развитие на продуктовата си гама. В момента TransferMate има голям брой отворени работни позиции за .NET и Senior .NET програмисти, Database архитекти и PHP програмисти. Освен в ИТ сферата компанията наема също така и хора за своите оперативни, финансови и търговски отдели. 

    В останалите компании от групата на КлунТех – Immedis, Taxback International и Sprintax се търсят специалисти основно в сферата на пейрол операциите, информационните технологии, данъчно облагане и обслужването на клиенти. 

    Вижте профила и актуалните позиции за работа на CluneTech / ТАКСБЕК ЕООД в JOBS.bg

    Вижте профила и актуалните позиции за работа на ИНТЕРПЕЙ БЪЛГАРИЯ ЕООД / TransferMate в JOBS.bg

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 42 минути
    Бош Автомобилно оборудване открива център за обучения с ПГТЕ „Хенри Форд"
    Центърът има за цел да подготви специалисти в областта на поддръжката и ремонта на леки и тежкотоварни автомобили
    преди 2 часа
    IWG продължава да разширява присъствието си у нас
    Доставчикът на гъвкави работни пространства откри няколко нови локации в Пловдив
    преди 2 часа
    БДЖ и Deutsche Bahn договориха доставка на 76 модернизирани вагона
    Първите 19 идват в средата на април, а до началото на лятото всички вагони ще бъдат включени в състава на БДЖ
    преди 3 часа
    БСК: От 2030 най-малко 30% от пластмасовите опаковки ще трябва да се рециклират
    Системи за връщане на бутилки и кенчета предвиждат регулации на ЕП
    преди 3 часа
    Mazda и Panasonic сключиха споразумение за доставка на батерии
    Panasonic Energy произвежда батерии и за Tesla