вторник, 23 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2073 прочитания

    „Бизнесът в действие“ отново среща младите хора с практиката от света на бизнеса

    Събитието е насочено към студенти и наскоро завършили, които се интересуват от придобиване на практически знания за света на бизнеса
    25 април 2023, 16:00 a+ a- a

    Снимка: АИЕСЕК

    Осемнадесетото издание на „Бизнесът в действие“ ще се проведе на 20 май 2023 г. в SoftUni Digital на бул. „Ал. Малинов“ №78. „Бизнесът в действие“ е интерактивно събитие, създадено от младежи за младежи. Провежда се в България от 2006 година насам и до момента е имало над 3000 участници. Организира се от международната младежка организация АИЕСЕК, която се води изцяло от млади хора и си поставя за цел да създава бъдещите лидери в света.

    Събитието е насочено към студенти и наскоро завършили, които се интересуват от придобиване на практически знания за света на бизнеса. Целта му е да осигури възможност на студентите да приложат теоритичните си умения на практика, както и да разберат малко повече за това как могат да превърнат идеите си в иновации.

    Бизнесът в Действие, се състои от две части, първата е откриващото събитие (20.05.2023 г.), в Софтуни, София, където професионалисти от най-различни сектори ще изнесат лекции за това как да изградим личният си бранд, как да използваме силните си страни за да осъществим целите си и още много полезни за младите хора теми. Там участниците също ще имат възможност да се запознаят с компании, търсещи кадри точно като тях и предлагащи възможности за развитие на личните и професионалните им умения. 

    Втората част се състои от казуси или уъркшопи организирани от компании, присъствали на събитието. Те дават възможност на участниците да приложат знанията и уменията си в действие, като коментират с компаниите актуални и реални въпроси в сферата им и предоставят иновативен подход за решението им.

    Лайтомотивът в 18-то издание на инициативата е да вдъхнови и подготви младите хора за света на бизнеса. Чрез вдъхновяващи лектори, практически семинари и възможности за работа в мрежа, участниците ще могат да превърнат идеите си в иновативни решения. 

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 9 минути
    Японската Nidec с втора инвестиция у нас
    Nidec Instruments откри научно-развоен изследователски център в София
    преди 30 минути
    БНБ: Чуждите инвестиции у нас със спад от 66% за година
    Най-големите вложения в страната за януари-февруари 2024 са от Италия, Нидерландия и Гърция
    преди 1 час
    Във Варна бе открита училищна лаборатория за екология и зелена енергия
    Общо 55 училища в България се включват в съвместни лаборатории, в които ще се създават предложения за промени в различни области на образователния процес
    преди 18 часа
    С 1 софийска заплата може да си купите 1 кв.м. жилищна площ в столицата
    Търсенето ще остане голямо, а ръстовете в цените ще бъдат малко над очакваните нива от 5-10%, сочи анализ на Bulgarian Properties
    преди 19 часа
    Lidl открива аутлет магазин за нехранителни стоки
    Селекцията от продукти се различава от останалите обекти
    преди 20 часа