четвъртък, 28 септември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  927 прочитания

  Людмила Романова е новият HR мениджър в CloudCart

  Тя има над 13 години опит в областта на човешките ресурси
  15 септември 2023, 11:41 a+ a- a

  Людмила Романова поема управлението на човешките ресурси на CloudCart - водеща компания в създаването на онлайн магазини. С богатия си опит и нестихващ ентусиазъм ще създава още по-добри условия за служителите и ще насърчава тяхното професионално израстване.

  Людмила притежава над 13 години опит в областта на човешките ресурси и е изградила впечатляваща кариера. Заемала е ключови позиции в международни компании, като Ingram Micro SSC EMEA, Tek Experts и българската холдингова група VM Finance Group. През последните години се е фокусирала върху опознаването и развитието на различни стартъпи - изграждане на процеси и стратегии, свързани с привличането, задържането и мотивацията на служители. Заслужено присъства в “Топ 100 HR професионалисти в България”, престижна класация, създадена през 2020 г. Тя е от онази порода професионалисти, които вдъхновяват и са пример за добри практики в своята сфера.

  “Заедно с Людмила сме си поставили високи цели за развитието на екипа в посока още по-голяма експертност в сферата на електронната търговия. Вярваме, че стабилната и постоянно мотивираща работна среда гарантира успехи не само за работодателя, но и за всеки един човек, търсещ професионално и личностно развитие. Способността на Людмила да изгражда и сплотява колегите около обща визия и мисия е гаранция за организационния напредък на CloudCart.”, сподели Николай Илиев, CEO на CloudCart.

  Фокусът й в компанията ще бъде върху изграждането на позитивна работна атмосфера, в която всеки надгражда своите умения и знания и израства заедно с компанията. Людмила ще работи активно по усъвършенстването на вътрешните процеси и предоставянето на обширна подкрепа, както за управлението, така и за служителите.

  “CloudCart е пример за това как една българска компания може да получи международно признание, благодарение на своята изобретателност и идеи, които изпреварват времето си и разбира се, упоритата работа. Щастлива съм, че съм част от такъв екип и че ще имам възможност да допринасям за неговото развитие. Служителите са двигателят на всяка една технологична компания и в този смисъл ще се старая да привличам и задържам специалисти, които освен необходимата квалификация, притежават и правилния “mindset”, необходимата инициативност и поглед към иновациите”, каза Людмила Романова, HR мениджър на CloudCart

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 8 часа
  Доклад на ЕК: Едва 8% от българите имат дигитални умения над средното ниво
  България трябва да ускори внедряването на 5G и цифровизацията на на обществените услуги и бизнеса, препоръчва ЕК
  преди 9 часа
  Временно е спряно плащането през Е-Pay в електронните услуги на НАП
  От следващия месец плащанията към приходната агенция ще се извършват по нови банкови сметки в БНБ
  преди 9 часа
  Проектите за завод за батерии и протонен център отпадат от Плана за възстановяване
  Засегнати са общо 18 проекта, обяви министърът на финансите
  преди 10 часа
  1800 багажа на час: Летище София внедрява нова система за проверка на багажа
  Инсталирането на новите системи се очаква да приключи преди лятото на 2024
  преди 11 часа
  Главният изпълнителен директор на японската „Мейджи“ стана почетен консул на България
  От години компанията си сътрудничи с България в производството на кисело мляко в Япония с българска закваска