събота, 20 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1726 прочитания

  Людмила Романова е новият HR мениджър в CloudCart

  Тя има над 13 години опит в областта на човешките ресурси
  15 септември 2023, 11:41 a+ a- a

  Людмила Романова поема управлението на човешките ресурси на CloudCart - водеща компания в създаването на онлайн магазини. С богатия си опит и нестихващ ентусиазъм ще създава още по-добри условия за служителите и ще насърчава тяхното професионално израстване.

  Людмила притежава над 13 години опит в областта на човешките ресурси и е изградила впечатляваща кариера. Заемала е ключови позиции в международни компании, като Ingram Micro SSC EMEA, Tek Experts и българската холдингова група VM Finance Group. През последните години се е фокусирала върху опознаването и развитието на различни стартъпи - изграждане на процеси и стратегии, свързани с привличането, задържането и мотивацията на служители. Заслужено присъства в “Топ 100 HR професионалисти в България”, престижна класация, създадена през 2020 г. Тя е от онази порода професионалисти, които вдъхновяват и са пример за добри практики в своята сфера.

  “Заедно с Людмила сме си поставили високи цели за развитието на екипа в посока още по-голяма експертност в сферата на електронната търговия. Вярваме, че стабилната и постоянно мотивираща работна среда гарантира успехи не само за работодателя, но и за всеки един човек, търсещ професионално и личностно развитие. Способността на Людмила да изгражда и сплотява колегите около обща визия и мисия е гаранция за организационния напредък на CloudCart.”, сподели Николай Илиев, CEO на CloudCart.

  Фокусът й в компанията ще бъде върху изграждането на позитивна работна атмосфера, в която всеки надгражда своите умения и знания и израства заедно с компанията. Людмила ще работи активно по усъвършенстването на вътрешните процеси и предоставянето на обширна подкрепа, както за управлението, така и за служителите.

  “CloudCart е пример за това как една българска компания може да получи международно признание, благодарение на своята изобретателност и идеи, които изпреварват времето си и разбира се, упоритата работа. Щастлива съм, че съм част от такъв екип и че ще имам възможност да допринасям за неговото развитие. Служителите са двигателят на всяка една технологична компания и в този смисъл ще се старая да привличам и задържам специалисти, които освен необходимата квалификация, притежават и правилния “mindset”, необходимата инициативност и поглед към иновациите”, каза Людмила Романова, HR мениджър на CloudCart

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 18 часа
  Wizz Air празнува 20 млн. превозени пътници от летище София
  Авиокомпанията и стартира нов маршрут – до Лион
  преди 18 часа
  Онлайн продажбите в САЩ достигнаха $7,2 млрд. в първия ден на Amazon Prime Day
  Продажбите са с над 10% повече спрямо миналата година
  преди 22 часа
  Глобално кибер прекъсване приземи полети по целия свят
  Проблемът засегна и работата на банки и медии в различни точки на света
  преди 23 часа
  Президентът ще връчи втория мандат на 22 юли
  На кандидата за премиер, посочен от втората по численост парламентарна група в 50-ото Народно събрание
  преди 1 ден
  WordPress Engine придобива българската NitroPack
  Основателите Георги Петров и Михаил Стойчев ще работят върху нов проект