понеделник, 29 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3188 прочитания

    КBC Global Services стартира поредното издание на стажантската си програма

    KBC Future Talents е платена и е отворена за кандидатстване до 31 май 2024
    27 февруари 2024, 11:20 a+ a- a

    Източник: KBC Global Services

    KBC Global Services обяви, че стартира ежегодната си лятна стажантска програма KBC Future Talents, която дава възможност за платен стаж на студенти от различни специалности.

    Стажът ще се проведе в периода 17-ти юни – 31-ви август 2024 г. в офиса на компанията в гр. Варна. Открити са 16 стажантски позиции в различни отдели, които се занимават с информационни технологии (ИТ) и изкуствен интелект, риск и правни въпроси, застраховане и борба с прането на пари.  

    Стажът е подходящ за студенти, които се обучават в 3-ти или 4-ти курс в направления като „Информационни технологии”, „Финанси“, „Счетоводство“, както и други икономически специалности. В продължение на 2 месеца стажантите ще имат възможност да работят с експерти с дългогодишен опит в споменатите области и да усвоят ценни знания и умения по време на различни теоретически, практически обучения и работа по реални проекти. 

    Стажантската програма е платена, а след успешното й завършване за участниците съществува възможност да продължат своя кариерен път в КBC Global Services. 

    Ирена Ербаканова, Ръководител Програма KBC Enter, коментира: „Всяка година, ние в KBC Global Services очакваме стажантите си с нетърпение. Работата с млади хора като тях е изключително приятна, защото те са пълни с ентусиазъм и идеи. В замяна ние се стараем да им дадем както знания и практически опит, така и да ги насочим как, кога и накъде да развият своите таланти и да изберат своя кариерен път. Една част от стажантите ни остават да работят при нас веднага след стажа, а с други поддържаме връзка докато завършат своето образование. Във всички случаи обаче се радваме, че сме били заедно и че сме изиграли роля в тяхното развитие!”

    Стажантската програма „KBC Future Talents” е отворена за кандидатстване до 31-ви май 2024г., а повече информация и как да подадете своята кандидатура, можете да намерите тук за ИТ стажантски позиции и тук за други.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    26 април 2024, 14:45
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР
    26 април 2024, 14:34
    Метрото ще се разшири с 2 станции в "Люлин"
    Прогнозната цена е 147 млн. лева, ще се търси финансиране и от ЕС
    26 април 2024, 14:14
    За първи път: Пускат 7 двуетажни влака у нас
    Полска фирма ще достави на България влаковете за над 300 милиона лева
    26 април 2024, 13:50
    Българските иновативни училища влизат в мрежата на ОИСР
    Създателят на изследването PISA е у нас, за да представи резултатите от социално-емоционалните умения на учениците по света
    26 април 2024, 11:47
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години