сряда, 01 май 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    9954 прочитания

    Progress с ново издание на стажантската програма за кариера в софтуерната индустрия

    Тя ще стартира на 1 юли и ще е с продължителност от 6 месеца
    16 април 2024, 13:12 a+ a- a

    Progress обяви днес началото на кандидатстването за ежегодната си 6-месечна платена стажантска програма. Тази година освен професионални възможности в областта на софтуерното инженерство, програмата включва и позиции с фокус върху UX дизайн, ИТ операции, обработка и анализ на данни, управление на лицензи. Кандидатстването е отворено до 20 май и документи се приемат на сайта на компанията.

    „С нашата стажантска програма се стремим да вдъхновим следващото поколение в ИТ сферата, като им представим процесите на създаване, маркетиране и продаване на софтуерни продукти, които са от основно значение за водещи организации в света”, каза Алина Габер, директор „Привличане на талант“ в Progress. „Повечето от миналогодишните ни стажанти вече успешно се развиват в компанията. С нетърпение очакваме да посрещнем новите участници и да ги подкрепим в началото на професионалния им път.“

    Стажантската програма, която започва на 1 юли 2024 г., е отворена за студенти и начинаещи специалисти с малко опит, които искат да натрупат практически опит в софтуерната индустрия. В рамките на програмата те ще работят със свои ментори по актуални технологични и бизнес проекти и ще имат възможност да участват в специално организирани за тях обучителни инициативи, както и в доброволчески активности в помощ на обществото.

    Програмата е хибридна с възможност за работа от офиса и дистанционно. Стажантите ще бъдат заети на пълно работно време с опцията за преминаване към гъвкаво след началото на академичната година.

    Години наред Progress е отличавана като най-добър работодател заради стабилната работна среда, базирана на доверие, уважение и съвместна работа. Компанията предлага разнообразни възможности за професионално развитие и богат пакет от социални придобивки, включващ 30 дни годишен платен отпуск, почивен ден за рождения си ден и възможност да закупят акции на компанията с отстъпка. Progress разполага с модерен офис, който освен работните места включва фитнес, който е на разположение на служителите 24/7, безплатна детска градина, цял етаж за спортни игри на закрито, библиотека и креативна зона.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 8 часа
    Изследователски институт по иновативна медицина ще бъде открит в МУ-София
    Ще се провеждат проучвания на злокачествени тумори и изследвания, свързани с усложненията от Ковид-19
    преди 9 часа
    преди 11 часа
    ЕК започна разследване срещу Meta
    Производството е по новия закон за цифровите услуги
    преди 12 часа
    Wizz Air с нов маршрут: Ще лети от София до Хераклион
    Полетите ще са два пъти седмично
    преди 14 часа
    3 студентски стартъпа печелят по 10 000 долара финансиране
    Вижте кои отбори спечелиха петия сезон на акселератора Elevate на Американския университет в България
    преди 15 часа
    Откриват Ритейл парк Видин Плаза
    Инвеститор е „Дунония“, ще бъдат разкрити нови над 80 работни места