понеделник, 20 май 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  5603 прочитания

  BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна

  Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
  18 април 2024, 15:14 a+ a- a

  Изображение: BILLA България

  След успеха на миналогодишната кампания BILLA България стартира отново записването за своята ученическа програма за 2024 г. Младежи от цялата страна ще имат възможността да започнат първата си работа в ритейл сектора през лятната ваканция и ако желаят да доведат свой приятел, с когото да работят заедно. Програмата е за ученици, които са на възраст между 16 и 18 години и имат желание да научат повече за бизнеса с бързооборотни стоки, да придобият ценен опит и умения за работа в екип.

  Лятната ученическа програма на BILLA ще се проведе от 1 юли до 1 септември, като веригата предлага атрактивни условия на участниците – гъвкаво работно време на смени, до 5 дни платен отпуск и трудов договор за 4-часов или 6-часов работен ден. Освен основното си възнаграждение, учениците ще получат и по 200 лв. на месец под формата на ваучери за храна. При успешно завършване на програмата, младежите ще получат и еднократен ваучер от 500 лв. за търговски център по избор, с който да се подготвят за следващата учебна година.

  За втора поредна година търговската верига дава възможност на участниците в ученическата кампания да доведат свой приятел, с когото рамо до рамо да развиват уменията си и да споделят вълнението от своята първа работа. По този начин младежите могат да бъдат по-спокойни в началото на своя кариерен път и да се забавляват, докато трупат ценен опит и професионални качества в една от водещите търговски вериги в страната.

  В продължение на години BILLA България предоставя шанс на млади и мотивирани хора да реализират потенциала си и да направят първите си кариерни стъпки, като развива ученическа лятна практика, стажантска програма, както и международна младежка програма за бъдещи мениджъри. Подробна информация за активните програми на BILLA, както и всички отворени позиции в компанията, могат да бъдат открити в новия кариерен сайт на веригата. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 4 часа
  ЕК заплаши да глоби Microsoft заради AI рискове в търсачката Bing
  Брюксел е разтревожен от рисковете от "халюцинации" и разпространението на deepfakes
  преди 7 часа
  БАН: Членството в еврозоната може да се отложи и след 2025
  Инфлацията постепенно ще намалява, но ще бъде по-висока от обичайната през предходното десетилетие
  преди 9 часа
  София Тех Парк ще е домакин на South East European Innovators Challenge
  Инициативата е на алианс от научно-технологични паркове в Югоизточна Европа
  преди 10 часа
  Нови 80 млн. лв. за заплати във висшето образование у нас
  Повишението ще обхване 33 държавни университети