четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3932 прочитания

    Това са новите топ смартфони на Samsung

    С Galaxy S20 и сгъваемия Z Flip южнокорейската компания ще се опита да се пребори с конкуренцията на Apple и Huawei
    12 февруари 2020, 10:49 a+ a- a

     

    Серия от нови смартфони представи южнокорейският гигант Samsung на официална премиера в Сан Франциско, излъчена на живо и за журналисти в България. Със серията премиум модели Galaxy S20 и новият вид сгъваем телефон Z Flip компанията даде заявка за лидерство в бранша.

    Galaxy Z Flip е създаден с първото по рода си сгъваемо стъкло. Разполага с 6,7-инчов дисплей, който се сгъва в стилен и компактен формат и се побира в дланта на ръката. Моделът предоставя нови начини за заснемане, споделяне и изживяване на съдържание – всичко това без докосване на устройството.

    Galaxy Z Flip ще се предлага в лимитирани бройки в цветовете Огледално лилаво и Огледално черно от 21 февруари 2020 на цена от 2,899 лв.

    Компанията представи и новата серия смартфони от най-висок клас Samsung Galaxy S20. Те комбинират изкуствен интелект и най-големия досега сензор за изображения на Samsung, осигуряващ невероятно качество на кадрите.

    „Влизаме в новото десетилетие, в което 5G ще промени изцяло начина, по който общуваме и по който възприемаме света“, заяви д-р TM Roh, директор Mobile Communications Business в Samsung Electronics. „Със своите три модела Galaxy S20, напълно готови за 5G свързаност, Samsung доставя следващо поколение устройства, трансформиращи живoта на хората. С невероятната камера с изкуствен интелект, можем да улавяме всеки момент, който изживяваме, и да се свързваме още по-лесно с любимите си хора.“

    Всеки модел от серията Galaxy S20 — Galaxy S20, Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra е готов за най-новите 5G технологии. В България Galaxy S20 и Galaxy S20+ са достъпни в LTE вариант, а Galaxy S20 Ultra в 5G ready вариант. Това са първите устройства, които могат да осигурят нови мобилни изживявания, ползващи ниски и високи честоти с национално покритие.

    С по-голям сензор за изображения резолюцията на серията Galaxy S20 е значително увеличена, за да откроява детайлите с невероятна чистота на образа и за да предлага възможността за обработка. S20 и S20+ имат 64-мегапискелова камера, а Galaxy S20 Ultra – 108 мегапискелова. Друго предимство са широките сензори, които възприемат повече светлина за по-висококачествени изображения при слаба осветеност. S20 Ultra прави още една стъпка напред с опцията за динамично превключване между модус на висока резолюция от 108 МP и модус за 12 МP, и това благодарение на небинарна технология, която комбинира 9 пиксела в един на едно сензорно ниво.

    Със Space Zoom технологията на Galaxy S20 можеш да приближаваш много близо, дори когато си много далеч от обекта на заснемане.

    Galaxy S20 предлага възможности за видеозаснемане в 8К, за да могат потребителите да уловят живота си в реалистична картина и качество. Дори и най-треперещата видеокартина изглежда сякаш е заснета с видеостабилизатор, благодарение на режима за суперстабилност, стабилизацията при въртене и анализа на движението с помощта на изкуствен интелект.

    От 13 март 2020 Galaxy S20, Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra ще се предлагат масово от операторите, и веригите за потребителска електроника в България. Цените стартират от 1,749 лв за Galaxy S20, 1,949 лв за Galaxy S20+ и 2,649 лв за Galaxy S20 Ultra.

    Предварителните поръчки в България за Galaxy S20, S20+ и S20 Ultra стартират на 11 февруари 2020 в 22:01 ч.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 19 минути
    ТИЗ започва паневропейски интермодален проект с италианската Gruppo UniRetiCon
    Целта е у нас да бъдат създадени различни интермодални платформи
    преди 1 час
    Авиационният сектор у нас е достигнал на 92% нивото си от преди COVID пандемията
    85% от самолетите на българските авиокомпании са работили на пазари извън България
    преди 2 часа
    Български хляб достига до 10 европейски държави с Lidl
    Пловдивският производител „Хебър” инвестира близо 15 млн. евро в 2 нови производствени линии
    преди 4 часа
    Над 10% ръст на пътуванията на българи в чужбина през февруари
    Увеличават се и посещенията на чужденци у нас, показват данните на НСИ
    преди 6 часа
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк