петък, 26 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1077 прочитания

    Skrill обяви глобалното си партньорство с Vivaticket

    Българските потребители вече ще могат да закупуват билети с дигиталния портфейл Skrill
    01 юли 2020, 10:37 a+ a- a

    Дигиталният портфейл Skrill, част от портфолиото на Paysafe, анонсира глобалното си партньорство с Vivaticket, един от основните оператори на интегрирани системи за продажба на билети в света.

    Vivaticket продава над 3.9 милиона билета годишно в 50 държави през онлайн платформи и мобилни приложения. С новото партньорство, дигиталният портфейл Skrill вече е сред опциите за заплащане на билети за водещи спортни турнири и мероприятия на ключови локации – в това число за баскетболни и футболни мачове, за емблематични събития като голф срещите на Ryder Cup, за мащабни концерти и представления по света, сред които на Андреа Бочели, Foo Fighters, Аврил Лавин и Аеросмит. През продукта Quick Checkout на Skrill, потребителите на Vivaticket ще могат да плащат с онлайн банков трансфер посредством Rapid Transfer – услуга, което позволява на търговците да получават плащания от потребителите в реално време, в 19 държави.

    Феновете на ФК Милан вече ще могат да купуват билети за предстоящите мачове на любимия отбор през системата на Vivaticket и да ги заплащат със Skrill – от края на месец февруари Skrill e официален партньор за разплащания на ФК Милан.

    Основан през 2001 г., Skrill е популярен метод за дигитални разплащания. Продуктът Quick Checkout предоставя на онлайн търговците редица методи за разплащане, сред които кредитни карти, предплатени карти и банкови плащания в реално време в над 100 държави.

    „Skrill все повече увеличава популярността си като метод за разплащане, а за нас е голямо удовлетворение, че нашите потребители вече ще могат да го използват при закупуване на билети в платформата. Изключително важно е да гарантираме удобство и комфорт на потребителите ни при тяхната покупка, както и избор от различни методи за разплащане.”, сподели Лука Монтебуйоли, изпълнителен директор на Vivaticket.

    „Много сме радостни, че разширяваме партньорството си с Vivaticket, с което ще допринесем за разрастването и успеха на бизнеса им, като осигурим удобен метод за разплащане. Skrill позволява на организациите да добавят различни методи за разплащане с една единствена интеграция. Така потребителите могат да изберат предпочитаната за тях опция за бързо и сигурно плащане.”, сподели Лоренцо Пелегрино, главен изпълнителен директор на Skrill, NETELLER и Income Access в Paysafe.

     
    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 8 часа
    Най-мащабната германска инвестиция в България: „Аурубис“ разширява производството си у нас
    Компанията откри инвестиция за 800 млн. лв. в медодобивния завод край Пирдоп и Златица
    преди 10 часа
    Shelly Group е първата компания на най-новия сегмент за двойно листване на БФБ
    Дружествата могат да търсят капитал едновременно и на двете борси в България и Германия
    преди 14 часа
    ЕК стартира Алианса за критично важните лекарства
    Целта е да се предотврати недостига на лекарства от критично значение
    преди 15 часа
    ЕС ограничава плащанията в брой до €10 000
    ЕП прие нови правила за борба с прането на пари и финансирането на терористични организации
    преди 16 часа
    Мъск обеща по-евтини електромобили
    След като компанията отчете най-големия спад на приходи от 2012 г. насам