петък, 23 октомври 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1544 прочитания

  Samsung представи "умен гардероб", който дезинфекцира, суши и глади дрехи

  AirDresser е алтернатива на химическото чистене, която вече е налична в България
  13 октомври 2020, 15:05 a+ a- a

  Samsung Electronics вече предлага на пазара в България AirDresser. Той е алтернатива на химическото чистене на всекидневните дрехи и то директно в комфорта на дома.

  AirDresser представлява нов домашен уред, който освежава тъканите, намаля гънките и миризмите, суши и хигиенизира дрехите, използвайки мощна пара и въздух. Той намира приложение във всеки един сезон.

  Полените през пролетта и влагата през лятото лесно се премахват чрез уреда без да се налага изпиране. През есента и зимата не можем да подлагаме дебелите пуловери и жилетки, както и връхните дрехи, на ежедневно или дори ежеседмично химическо чистене, но AirDresser е на разположение по всяко време, за да ги освежи и почисти.

  От Samsung твърдят, че AirDresser премахва 99% от 4 вируса, включително коронавирус, инфлуенца и аденовирус, микроби като стафилококи, херпес, е.коли, прахови акари, причиняващи алергии и астма, и други вредни и токсични вещества. Уредът се справя и с натрапчивите миризми на пушек, тютюнев дим и пот.

  Технологията с термопомпа предлага енергийно ефективно сушене без да уврежда тъканите. Освен с пара AirDresser премахва гънките, дори при копринени облекла, чрез лесно приложим комплект от тежести. А като финална стъпка в грижата за дрехите потребителите могат да използват ароматизатор или любим парфюм.

  Високотехнологичният уред може да се контролира и посредством мобилно устройство през приложението SmartThings. Интеграцията между двете позволява получаването на препоръки относно различните режими на работа, както и диагностициране при проблем.

  AirDresser разполага с преносими контейнери за вода на дъното и не се нужда от водоснабдяване или система за източване. Парата се генерира от чиста вода, а контейнерите се пълнят ръчно, което дава възможността AirDresser да се инсталира навсякъде у дома.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 9 часа
  Заетостта в нощните заведения се намалява наполовина
  В тях на открито и закрито вече ще се допуска по един човек на 2 квадратни метра
  преди 10 часа
  Клиничното проучване на ваксината на AstraZeneca продължава
  Проучванията в Бразилия и Великобритания са възстановени, очаква се скоро това да се случи и в САЩ
  преди 10 часа
  Турски инвеститори в туризма с интерес към СПА и голф индустрията у нас
  Предлагам балканските страни да останем отворени помежду си. Да не се затваряме и въвеждаме карантина, заяви министърът на туризма Марияна Николова пред най-големите туристически сдружения в Турция
  преди 11 часа
  преди 11 часа
  ЕК: Наказателна процедура за България, ако не спре "златните паспорти"
  Тези схеми крият рискове за сигурността, за корупция и за пране на пари, подчерта еврокомисарят за правосъдието Дидие Рейндерс