петък, 20 септември 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1243 прочитания

  Samsung пуска сгъваемия си смартфон

  Южнокорейската компания празнува 50-годишнина
  05 септември 2019, 17:05 a+ a- a

  След известно забавяне Samsung обяви, че очакваният с нетърпение сгъваем смартфон Galaxy Fold ще бъде пуснат на пазара в Южна Корея на 6 септември. За потребителите във Франция, Германия, Корея, Сингапур и Великобритания той ще бъде наличен от 18 септември 2019 в черен и сребърен цвят, а американският старт на продажбите ще започне от 27 септември 2019.

  Galaxy Fold е нова категория мобилни технологии със сгъваем дисплей. 5G вариантът на устройството ще бъде налично на избрани пазари, предоставяйки на потребителите предимствата на най-новата мрежова свързаност за още по-бърза и качества работа. Galaxy Fold е проектиран да работи като телефон и да се трансформира в таблет. Смартфонът ще струва 2100 евро.

  Южнокорейската компания отбеляза своята 50-годишнина на IFA 2019, като представи визията си фокусирана върху иновациите, свързаността и бъдещето. Samsung заяви, че въвежда пълна продуктова линия от QLED 8K телевизори; въвежда нови иновации на пазара на домакински уреди със своята линия от умни хладилници BESPOKE; и разширява портфолиото си от 5G устройствата с пускането на новите Galaxy A90 5G и Galaxy Fold 5G.

  „Още от представянето на първия черно-бял телевизор на Samsung преди близо 50 години, ние представяме най-модерните технологии в нашата потребителска електроника, битова техника и мобилен бизнес“, казва Бенджамин Браун, главен маркетинг директор и вицепрезидент на Samsung Europe. „Samsung ще продължи да развива това наследството на компанията, предоставяйки още променящи живота иновации за нашите потребители.“

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 59 минути
  Докъде летяха българите през лято 2019?
  Най-посещаваната държава от българите за лято 2019 е Германия
  преди 2 часа
  В София стартира изграждането на нов мащабен офис проект
  Очаква се Park Lanе Office Center да бъде завършен в средата на 2021
  преди 22 часа
  Бизнес организации стартират инициатива за повече добри новини за българската икономика
  Кампанията „За да успеем в България“ е провокирана от отказа на електронните медии да споменават фирмени и продуктови наименования с информационна, а не с рекламна цел
  преди 23 часа
  ЕС даде ултиматум на Борис Джонсън
  „Покажи ни план за Брекзит в следващите 12 дни или това е краят“, гласи той