неделя, 07 март 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  310 прочитания

  Paysafe стартира нов бизнес портал и подобрен дигитален портфейл

  Подобренията са насочени както към бизнес клиенти, така и към потребители на услугата
  13 януари 2021, 11:26 a+ a- a

  Лоренцо Пелегрино, изпълнителен директор на Skrill, NETELLER и Income Access в Paysafe

  Софтуерната компания Paysafe анонсира пускането на нов бизнес портал и подобрен дигитален портфейл - NETELLER. Подобренията са насочени както към бизнес клиенти, така и към потребители на услугата. 

  Бизнес клиентите на NETELLER вече могат да се възползват от предимствата на бизнес портала NETELLER, сред които са - анализ на историята на трансакциите и лесен достъп до множество портфейли, операции и данни от едно място. 

  За потребителите мобилното приложение NETELLER има нов  дизайн с фокус върху лесната навигация. Допълнителните функции, позволяващи на потребителите лесно да изпращат пари или да плащат в движение, включват възможност за поддръжка на множество валути в един акаунт; подробна история на трансакциите, която улеснява проследяването на вече завършени покупки; нови функции за криптовалути като опцията за автоматизиране на покупката и продажбата на криптовалути; и повече опции за депозит, които включват услугата на Paysafe – Rapid Transfer, както и решенията за онлайн кешови разплащания- paysafecard и Paysafecash. Приложението вече е достъпно и на четири нови езика: испански, френски, италиански и бразилски португалски.

  Клиентите на NETELLER могат да се възползват и от подобрения в онлайн акаунта си, с по-бързи услуги за парични преводи, които предлагат незабавни трансакции към потребители с акаунт в NETELLER, както и опцията за изпращане на пари на приятели или семейство за секунди, като се използва само мобилен номер или имейл адрес. Чрез новото крипто табло потребителите могат да планират покупки на валута, да се абонират за известия, или да изпращат, или получават криптовалута.

  Освен това потребителите на NETELLER вече имат възможност да теглят средства от до 10 банкови сметки, както и да добавят или премахват банкови сметки, които използват в движение. Новоразработената карта Net+ - предплатена карта Mastercard на NETELLER - осигурява незабавен достъп до баланса по сметка в NETELLER, чрез онлайн плащане, плащане в магазин или чрез теглене на пари от милиони банкомати по целия свят.

  Лоренцо Пелегрино, изпълнителен директор на Skrill, NETELLER и Income Access в Paysafe, споделя: „Вълнуваме се от постигнатите резултати през 2020 г. и представянето на тези нови функционалности на пазара. Благодарение на техническия опит на нашия екип успяхме да обновим услугата NETELLER. Улесняването на нашите потребители е в основата на тези подобрения и сме уверени, че им осигуряваме възможно най-доброто изживяване."

  Най-големият офис на Paysafe в света е в София с над 1200 служители, които работят в различни направления – продуктови и софтуерни разработки, обслужване на клиенти, риск мениджмънт, счетоводство и контрол, ИТ обслужване и други. 

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Предлагат нова мярка в подкрепа на туроператорите
  Изпълняваната към момента мярка за туроператори и туристически агенти ще се прилага до 5 април 2021
  преди 1 ден
  преди 1 ден
  преди 2 дни
  ЕК одобри инвестиция от над 63 млн. евро за област Бургас
  Проектът ще подобри качеството на питейната вода в региона
  преди 2 дни
  Италия блокира доставката на 250 000 дози AstraZeneca за Австралия
  Възражението на Рим е одобрено от Европейската комисия