сряда, 22 март 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  7719 прочитания

  Идеи за романтични пътешествия в България

  Пътеводителят „101 романтични места в България” излиза на книжния пазар
  21 декември 2016, 14:03 a+ a- a

  Фотографии: Иван Михалев

  Спиращи дъха пасторални гледки, бутикови хотелчета, които няма да откриете в лъскави туристически брошури, легендарни паркове, кейове и пейки, „брандирани” с гръмкото ВНЛ! Тези и още безброй идеи за романтични пътешествия в родината предлагат  Иван Михалев и Елина Цанкова в третата си книга - „101 романтични места в България”, която излиза у нас в навечерието на Коледа. 

  Иван и Елина са автори на „101 отбивки” – абсолютен бестселър в родните книжарници. През 2016 излезе и втората част на успешния им проект – „Нови 101 отбивки”, която не излиза от топ 10 по продажби вече близо година.

  Фокусът в поредната селекция отбивки е любовта. Тук-там из страниците на луксозното издание с твърди корици ще видите малки романтични знаци – сърца, сътворени от природата или човека, чаши с вино, целуващи се двойки…  

  „101 романтични места в България” насочва прожектора към любовта и прилежащите ѝ блага – вино, ваканция, красота и споделяне.  Дуото автори разделя новата книга на няколко секции – На село, В града, Сред природата, Край морето, Дворци и Вино и СПА. Идеите им затвърждават убеждението, че романтика има навсякъде, независимо с какъв бюджет разполагаме и в коя точка на страната се намираме. 

  Независимо дали читателят е опитен пътешественик или някой, който има нужда от съветник, книгата ще го накара да се усмихва замечтано и трескаво да планира следващото преживяване на път. За да се увери, че романтиката не е някъде, а е винаги някой. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 10 часа
  Радев: Финансите на държавата са стабилни
  Спекулации са твърденията за предстояща промяна на курса на лева спрямо еврото и нови заеми от Международния валутен фонд, коментира президентът
  преди 11 часа
  БНБ и банките у нас преминаха към нова европейска платежна система
  Обновената система ще допринесе за хармонизацията и подобряването на ефективността на финансовите пазари в Европа
  преди 12 часа
  Рекордни нива на икономическия риск отчитат финансовите директори в ЦИЕ
  Намаленото вътрешно търсене, геополитическият риск и недостигът на квалифицирани специалисти ще бъдат основните източници на безпокойство за бизнеса в региона през 2023, сочи доклад на "Делойт"
  преди 16 часа
  Глобалната температура ще се повиши с 1,5 градуса по Целзий за десетилетие
  Индустриалните нации трябва да вземат драстични мерки, показва нов доклад
  преди 16 часа
  БНБ: Чуждите инвестиции у нас със спад от 76.5% за година
  Най-големите вложения в страната за януари 2023 са от Люксембург, Нидерландия и Белгия