четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2888 прочитания

    Наследникът на на Бари Уайт с концерт в София

    Италианецът с най-отличителния и чувствен глас Марио Бионди ще представи най-новия си албум на 18 октомври в зала 1 на НДК
    31 юли 2019, 11:01 a+ a- a

    Тази есен емблематичната софийска зала 1 ще посрещне наследника на Бари Уайт – Марио Бионди, който обещава истински незабравими емоции за своите почитатели. Бионди пристига в София по покана на Национален дворец на културата и Фондация „Аполония”, а концертът е част от турнето на изпълнителя за 2019.

    Марио споделя, че късно е осъзнал, че специфичният му тембър ще се превърне в негова артистична идентичност. „Гласът е странно чудо. Когато свирите на инструмент, натискате бутон и знаете точно какъв звук се излъчва. С гласните струни тонът може да бъде взет по 200 различни начина, но центрирането му изцяло със сто процентова интонация е адски трудна задача“, разкрива изпълнителят.

    Първият голям пробив на Бионди идва с песента „This Is What You Are“ през 2004. Първоначално сингълът е предвиден единствено за японския пазар, но скоро след дебютното му излъчване, неустоимото изпълнение се забелязва и в Европа. Известният британски диджей Норман Джей включва песента в плейлистата си в шоуто на BBC1, а гласът на Марио Бионди стремглаво започва да прекосява целия Европейски континент, а Британското консулство го награждава с награда за най-добър артист.

    Автентичността и мекотата на изпълнение си личи и в последния летен хит на Бионди – „Sunny days“. В него той си партнира с изгряващата джаз звезда Кливланд Джоунс, а Марио е категоричен за песента: „Това е моята идея за музика“.

    Билети за концерта му в зала 1 на 18 октомври можете да закупите от касите на Билетен център – НДК и онлайн на tickets.ndk.bg и eventim.bg.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 час
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк
    преди 2 часа
    „България Еър“ променя терминалите за опериране в в Рим, Мадрид и Прага
    Те са предвидени за полети от шенгенското пространство и предоставят възможност за по-добри транспортни връзки и влизане в страните без паспортна проверка
    преди 2 часа
    Предлагат бърза ликвидация на неработещи фирми
    От 30 хил. до 50 хил. нови дружества се създават на година, като над 90% от новостартиралите компании се провалят още в началните стъпки
    преди 3 часа
    3 български авиокомпании ще летят до Китай
    Правителството определи авиопревозвачите за директните полети до Поднебесната империя
    преди 3 часа
    преди 4 часа
    ЕК с планове за европейска диплома
    Така ще се насърчи мобилността с учебна цел в рамките на ЕС