четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2557 прочитания

    Медицински център „Надежда“ отвори врати в Paradise Center

    Paradise Center е първият търговски център в България с диагностично-консултативен медицински център
    20 октомври 2020, 11:13 a+ a- a

    В Paradise Center отвори врати медико-консултативен център „Надежда“. По този начин търговският център предоставя иновативна и уникална по рода си услуга за своите посетители и служители. Медицински център „Надежда“, част от МБАЛ „Надежда“, е разположен на ниво 3. Прегледите ще се извършват всеки ден от 10:00 до 21:30 часа след предварително записан час.

    „В Paradise Center винаги сме се стремили не просто да развиваме портфолиото от търговски марки, но и предлаганите услуги. С партньорите ни от МБАЛ „Надежда“ споделяме общи виждания, че здравеопазването трябва да е достъпно и удобно, затова сме горди, че сме първия търговски център в България с медицински център“, споделят от търговския център.

    В медицинския център „Надежда“ ще работят следните диагностично – консултативни кабинети: гинекология, детско-юношеска гинекология, репродуктивна медицина, проследяване на бременност, пренатална диагностика, педиатрия, детска кардиология, детска нефрология, детска ортопедия, алергология, ендокринология, хирургия, кардиология, съдова хирургия, неврология, урология, гастроентерология, дерматология, ехомамография, онкология, хематология, естетична гинекология, пластично - възстановителна хирургия, диетолог, акупунктура. На територията на медицинския център ще работи и голяма, модерна клинична лаборатория.

    „Вярваме, че добрите медицински грижи се осигуряват от професионалисти, отлично оборудване, висок морал, голямо сърце, но и от добра локация. Вярваме, че здравеопазването трябва да е достъпно и удобно и да може да лекува повече хора на повече места! Затова решихме ние да отидем при пациентите и така да разширяваме достъпа до специализирани медицински услуги, навременната профилактика и лечение. Избрахме Paradise Center като място, където да отворим още диагностично - консултативни кабинети, именно заради стратегическата и комуникативна локация“, коментират от МБАЛ „Надежда“.

    С откриването на медицински център „Надежда“ в Paradise Center ще заработи и първия по рода си кабинет по запазване на репродуктивното здраве при пациенти, на които им предстои тежко медикаментозно лечение, част от социалната кампания „Запази надежда“.

    Инициативата се фокусира върху превенция на репродуктивното здраве при различни заболявания, които могат да доведат до затруднения в създаването на потомство при жените и при мъжете. В рамките на инициативата ще се извършат 200 безплатни ехомамографии на млечна жлеза за жени до 40 години и 100 безплатни пакета за оценка на яйчников резерв, които включват изследвания на хормони и преглед при АГ специалист, за жени между 28 и 39 години. Записванията се правят чрез онлайн заявка на zapazi.me. Кампанията „Запази надежда“ предвижда и извършване на 100 безплатни пакета за изследване и преглед на простата през ноември в подкрепа на мъжкото здраве.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 22 минути
    „България Еър“ променя терминалите за опериране в в Рим, Мадрид и Прага
    Те са предвидени за полети от шенгенското пространство и предоставят възможност за по-добри транспортни връзки и влизане в страните без паспортна проверка
    преди 40 минути
    Предлагат бърза ликвидация на неработещи фирми
    От 30 хил. до 50 хил. нови дружества се създават на година, като над 90% от новостартиралите компании се провалят още в началните стъпки
    преди 1 час
    3 български авиокомпании ще летят до Китай
    Правителството определи авиопревозвачите за директните полети до Поднебесната империя
    преди 2 часа
    преди 2 часа
    ЕК с планове за европейска диплома
    Така ще се насърчи мобилността с учебна цел в рамките на ЕС
    преди 2 часа
    В България има все по-голям интерес към използване на AI в счетоводството
    Счетоводителите се сблъскват със значително увеличаване на документооборота, което изисква по-ефективни методи за обработка и анализ на данните