четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2567 прочитания

    ACCOR откри 5-звездния хотел The Emporium Plovdiv - MGallery

    Това е първият хотел на бранда в Пловдив
    13 юли 2022, 09:20 a+ a- a

    Accor, водещата световна група за хотелиерство, откри официално първия си смарт хотел на Балканите – The Emporium Plovdiv - MGallery. Първокласният бутиков хотел, разположен в сърцето на град Пловдив, предлага уникално 5-звездно изживяване, благодарение на изключителен дизайн, единствен по рода си шампанско & коктейл бар и „умни“ стаи с иновативни функции.

    Стаите дават възможност на гостите да създадат индивидуални сценарии спрямо настроението си: в техни ръце е контролът над светлината, безконтактното управление на завесите, контролът над аудио-визуалните функции, както и на цялостната атмосфера.

    На откриването на хотела присъстваха официални представители на Accor и журналисти, които имаха шанса да станат свидетели на тази важна крачка напред, както за марката, така и за българската хотелиерска индустрия. 

    „За нас е истинска радост да отбележим днес продължаващия ни растеж тук, в България. Развитието на нови проекти е от ключово значение за това Accor да бъде водеща световна група в хотелиерството и за нас е удоволствие да продължаваме успешно изпълнението на тази мисия с този прекрасен хотел“, каза Сабина Бартизел, старши вицепрезидент на операциите на Accor за Източна Европа.

    „Щастливи сме да наблюдаваме експанзията на Accor в България с откриването на още един невероятен хотел – този път в град Пловдив! Централно разположен, вдъхновен от впечатляващата история на града, хотел The Emporium Plovdiv - MGallery е на път да се превърне в обаятелен оазис, обещаващ на посетителите си бохемски преживявания и незабравими спомени. Със своята вдъхновяваща индивидуалност хотелът ще бъде забележително допълнение към отличителната колекция от бутикови концепции на MGallery, той обещава вълнуващи моменти на своите гости, пътуващи до Пловдив от цял свят“, каза Павел Панчак, генерален мениджър на хотел The Emporium Plovdiv - MGallery, по време на официалното откриване.

    За да представят идентичността на MGallery, на събитието присъстваха Сабина Бартизел, старши вицепрезидент на операциите за Accor за Източна Европа, и Франк Реул, ръководител на отдела за развитие на Accor за Източна Европа и Балканите. На откриването присъстваха също Олга и Ирина Сундокови, основатели на Sundukovy Sisters S+S – дизайнерите, които стоят зад уникалната интериорна концепция на хотела. Sundukovy Sisters S+S, едно от най-бързо развиващите се и креативни архитектурни студиа в хотелиерската индустрия и носител на титлата „Дизайнери на годината 2018“, присъдена от The Gold Key Awards в Ню Йорк, успяха да модернизират оригиналния характер на сградата и същевременно да отдаде почит на местното културно наследство. Ключов детайл за отразяването на славната българска история в емблематичния дизайн на The Emporium Plovdiv - MGallery включва блестящи златни панели, налични навсякъде в хотелския интериор.

    „Да видя как този грандиозен проект се превръща в реалност е истинско удоволствие за мен! Успяхме да съберем новаторство и история в едно, създавайки уникална концепция, зареждаща гостите с истински пловдивски дух. Да си партнирам с Accor в това начинание е чест и очаквам с нетърпение бъдещето, тъй като най-доброто тепърва предстои!“, сподели  Бойко Качулев, собственик на The Emporium Plovdiv - MGallery.

    5-звездният хотел разполага с 61 индивидуално проектирани стаи, както и с 12 забележителни апартамента, предлагащи изключително разнообразие от удобства, за да получат гостите едно наистина луксозно изживяване. Централно разположен, хотел Emporium Plovdiv - MGallery е на пешеходно разстояние от основните археологически съкровища на Пловдив: Римския форум, Римския стадион, както и обектите от списъка за световното наследство на ЮНЕСКО – Епископската базилика на Филипопол и Стария град. Най-добрите възможности за пазаруване и развлечения в сърцето на Пловдив също са само на крачка разстояние. Международните пътешественици и местните гости на хотела ще могат да се насладят и на уединени зони за релакс и фитнес, модерен ресторант и автентичен парфюмен аромат, създаден специално по поръчка на MGallery, вдъхновен от дестинацията и разработен от ексклузивната френска компания Shams Conseils Paris.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 2 часа
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк
    преди 2 часа
    „България Еър“ променя терминалите за опериране в в Рим, Мадрид и Прага
    Те са предвидени за полети от шенгенското пространство и предоставят възможност за по-добри транспортни връзки и влизане в страните без паспортна проверка
    преди 3 часа
    Предлагат бърза ликвидация на неработещи фирми
    От 30 хил. до 50 хил. нови дружества се създават на година, като над 90% от новостартиралите компании се провалят още в началните стъпки
    преди 3 часа
    3 български авиокомпании ще летят до Китай
    Правителството определи авиопревозвачите за директните полети до Поднебесната империя
    преди 4 часа
    преди 4 часа
    ЕК с планове за европейска диплома
    Така ще се насърчи мобилността с учебна цел в рамките на ЕС