понеделник, 20 август 2018  RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  5710 прочитания

  Какво да очакваме на есенната конференция на БАУХ?

  Повече за програмата, лекторите и темите разказва Геновева Бакърджиева – изпълнителен директор на Българската асоциация за управление на хора
  12 септември 2017, 13:27 a+ a- a

  Геновева Бакърджиева – изпълнителен директор на Българската асоциация за управление на хора

  На 13 октомври в София, в Интер Експо Център, ще се проведе Международната конференция на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ). Тази година  есенната конференция ще е на тема „Тук и Сега: HR практиките, които работят”. Повече за събитието и цялата програма тук 

  За традиционната конференция разказва „нетрадиционно“ Геновева Бакърджиева – изпълнителен директор на Българската асоциация за управление на хора.

   

  Г-жо Бакърджиева, Българската асоциация за управление на хора всяка година организира конференция през есента. Защо „нетрадиционно“ сега? Да очакваме ли нещо ново – във формата, в съдържанието?
  Започваме още с темата. Във време, когато всички измислят модерни думи за новост и полезност, ние залагаме на „работещи практики тук и сега“. Това съвсем не значи, че ние също не отправяме поглед напред в бъдещето с посланието, че това, което правим тук и сега, определя успеха ни утре.
  Залагаме на успешни практики от успешни компании, представляващи богато разнообразие от бизнес сектори, опериращи в българската действителност.
  Доста нестандартно е и решението ни да имаме преимуществено мениджъри само от компании, работещи в България (със само едно изключение – HR мениджър на високотехнологичен стартъп от Хърватска).
  Относно формата: има новости -   очакват ви напълно различен старт и финал на конферентния ден – с активно включване на всички в залата! Няма да разкрия всичко... Ще има изненади. В посока по-динамична среда и общностен дух -  за повече нови идеи, запознанства, неформални споделяния и ценни обратни връзки. 

  Кажете нещо по-конкретно за програмата.
  Кoнференцията на БАУХ на 13 октомври е по уникален сценарий, написан от историите на успеха на компании, опериращи в България. Списъкът е респектиращ: Аурубис, Либхер Хаусгерете Марица, Майкрософт, Плейтех България,  Сенсата Технолоджис България, СКФ Берингс България, Софарма Трейдинг , Теленор, УниКредит Булбанк, хотели RIU.
  Историите ще бъдат разказани от главните действащи лица в тях – основно HR директори на най-високо ниво в компаниите, заедно със своите консултанти. Разностранно покритие на теми, индустрии, проекти, представяне на богатия експертен потенциал на HR гилдията и HR индустрията в България.
  Ще чуем позицията и опита на изпълнителни директори, както и на производствен директор. Вече всички управленски и функционални нива в компаниите са силно ангажирани към процесите и хората.
  Това ще бъде една полезна и запомняща се среща. Възможност за споделяне на практически опит, за дискусии по най-актуални за бизнеса и пазара въпроси от сферата на управление на хора.

  Кои са основните теми, които са заложени в програмата?
  В съдържанието откриваме важни и актуални  теми:  „Организационна култура и промяна“, „Лидерство“, „Иновации“, „Вътрешно предприемачество“, „Job Grading“, „Мотивация и ангажиране на служителите“,  „Работодателска марка“, „Качество на живот на служителите“, „Wellbeing”и др.

  За кого е полезна конференцията на БАУХ?
  Разбира се, за HR-и на първо място. Но и за всички мениджъри и лидери на екипи и организации.
  Специален фокус в нашата кампания са малките и средни фирми – бихме искали да сме полезни за техните бизнес  ръководители, фокусирайки вниманието им към управлението на служителите.
  Отбелязвам, че и тази година предлагаме безплатни квоти за участие:  за студенти, HR-и от НПО-та. За всички, които се заинтригуваха и искат да посетят събитието, да кажа, че трябва да се регистрират на сайта му. Нека обърнат внимание на многото отстъпки, които предлагаме – специално за членове на БАУХ. 

   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  17 август 2018, 15:25
  Ангелкова: Очакваме около 5% ръст на чуждите туристи
  През октомври ще бъдат представени винено-кулинарните дестинации
  17 август 2018, 15:13
  Шефката на Търговския регистър подаде оставка
  Министърът на правосъдието е приела оставката й
  17 август 2018, 14:36
  ЕК получи над 4,6 млн. отговора в допитване за лятното часово време
  Брюксел ще анализира и обяви резултатите след няколко седмици
  17 август 2018, 14:15
  Турция обяви пакет от мерки за подкрепа на икономиката
  Лиpaтa дocтигнa рекордно ниско ниво нa 13 aвгycт, пoтъвaйĸи само за 5 дни с 21% cпpямo долара