събота, 25 май 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2079 прочитания

  Българската компания A DATA PRO спечели златна и две бронзови статуетки на STEVIE® 2018

  Над 3 900 кандидатури от 74 държави се съревноваваха в 15-ото издание на бизнес конкурса
  10 август 2018, 11:19 a+ a- a

  Снимка: Илия Кръстев, изпълнителен директор на A Data Pro

  Вчера вечерта станаха ясни лауреатите на международните бизнес награди  Stevie Awards 2018, които се присъждат за петнадесети път за постижения в областта на бизнеса на компании в цял свят. Българската A Data Pro, една от водещите европейски компании в областта на обработката и анализа на информация и данни, завоюва три отличия.

  Технологичното подразделение на A Data Pro е златен Stevie победител в категория „ИТ отдел на годината“. Решенията за извличане на контекст за бизнес разузнаване, разработени от звеното на А Data Pro за изследване и развитие, Identrics, спечелиха бронзово отличие в категория „Най-добър нов продукт или услуга на годината – софтуер-изкуствен интелект/решение за машинно обучение“. Втората бронзова награда е за обучаващия екип на компанията в категория „Екип човешки ресурси на годината“.

  Повече от 3 900 кандидатури от 74 държави и от почти всяка индустрия бяха представени тази година за разглеждане в широк кръг от категории, включително "Компания на годината", "Маркетингова кампания на годината", "Най-добър нов продукт или услуга на годината".

  Победителите бяха определени от средните оценки на повече от 270 мениджъри по света, които участваха в 12 журита. Отличените ще получат наградите си на гала церемония на 20 октомври в Лондон.

  „Един от ключовите елементи на успешната организация е умението да знаеш кога представянето на нововъведение ще се превърне в предимство. Вашето въвеждане на изкуствен интелект в точното време е точно такъв елемент“, се посочва в коментарите на журито, чиято работа продължи повече от два месеца.

  „Оценяваме всяка от трите награди – потвърждават, че ключът към успеха е в постоянството, екипната работа и готовността да поемеш риска, който идва с всяка иновация. Международните бизнес STEVIE® награди са световна олимпиада, конкуренцията беше огромна. Нашата компания доказа, че България може да завоюва отличия от подобен ранг“, каза Илия Кръстев, изпълнителен директор на A Data Pro.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Тереза Мей подаде оставка
  Консервативната партия на Великобритания ще избере нов министър председател през юни
  23 май 2019, 16:39
  МОН публикува матурата по Математика
  Вижте част от задачите и техните верни отговори
  23 май 2019, 12:35
  Кофас: БВП забавя своя ръст
  Увеличаването на американските тарифи спрямо Китай ще засегне Германия, посочват от компанията за управление на риска
  23 май 2019, 09:25
  „Балкан Агрикалчарал“ инвестира 14 млн. евро в завод край Пловдив
  Резервът от човешки капитал в Пловдивска област е в рамките на около 200 000 човека