петък, 19 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    5782 прочитания

    Kaufland България назначи първите „Управители на бъдещето“

    Избраните са Кирил Лудачки и Виктор Мерджанов, които ще преминат мащабна обучителна програма
    23 октомври 2018, 09:52 a+ a- a

    Виктор Мерджанов и Кирил Лудачки

    Kaufland България обяви, че в компанията започват работа първите „Управители на бъдещето“. Новите позиции са резултат от кариерната програма „Управители на бъдещето“, за която търговската верига получи над 1000 кандидатури. 

    Избраните са Кирил Лудачки и Виктор Мерджанов, които ще преминат мащабна обучителна програма, която включва дейности в различни отдели в офиса на компанията и работа във филиали в страната.

    Кирил Лудачки започва кариерния си път в дирекция „Управление на веригата за доставки”, докато Виктор Мерджанов дава старт на професионалната си кариера в дирекция „Търговия и Маркетинг”.  

    Kaufland е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 58 хипермаркета в цялата страна и екип от 6000 служители.

    „Завърших Логистика и транспорт в Холандия и макар да имах възможността да се развивам в чужбина, избрах да се върна в България. Kaufland отговори точно на профила на търсената от мен компания – международен мащаб, английски и немски работни езици, работа по специалността. Радвам се, че преминах успешно подробния процес на подбор. Първите ми впечатления от екипа са страхотни. Призовавам всеки, който тепърва прави първите си кариерни стъпки, да направи своя опит в „Управители на бъдещето“, защото възможностите са неограничени – продължителност от една година, различни отдели и дирекции, вътрешни обучения и супер екип“, споделя впечатленията си Кирил Лудачки.  

    „За себе си знам, че искам да се занимавам с търговия и няма по-добро място от Kaufland България, на което да науча процесите в детайли. Когато разбрах, че съм одобрен, сам избрах дирекцията и не мога да повярвам на какви колеги попаднах. В екипа, в който съм, мога да се допитам до хора с обширен професионален опит и невероятно отношение. Уча се от най-добрите и очаквам с нетърпение следващите месеци, в които ще опозная Kaufland България в детайли, докато развивам уменията си и трупам знания за бизнеса“, разказва Виктор Мерджанов.

    Инициативата „Управители на бъдещето“ е собствена мащабна и амбициозна програма за подготовка на млади кадри на Kaufland. В нея студенти в последен курс или абсолвенти преминават през едногодишно обучение в различни отдели на Kaufland в страната и в чужбина, като се подготвят за експертни или ръководни позиции в компанията след завършването на обучителния процес.

    В рамките на програмата „Управители на бъдещето“ участниците получават възнаграждение в размер, съответстващ на заплащането за позициите, които ще заемат след нейното успешно завършване, както и пълния пакет социални придобивки, който компанията осигурява на всички служители.

    Нови групи „Управители на бъдещето“ започват през януари, април, юли и октомври.  Участниците преминават през множество предизвикателства в различни отдели на компанията и под ръководството на опитни ментори. За младежите се откриват възможности да ръководят или да участват в разнообразни национални и международни проекти и да обменят опит с над от 140 хиляди служители в Европа. 

    „Първото издание на „Управители на бъдещето“ е изключително успешно и сме много вдъхновени от участниците. Поздравявам Кирил и Виктор за положените усилия и демонстрираните умения, с които са преминали процеса по подбор. Нямам съмнение, че ще са невероятно допълнение към свежия екип на Kaufland България и съм сигурен, че ще отговорим на очакванията им към нас като работодател.“, сподели Иван Чернев, председател на борда на директорите на Kaufland България. 

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 5 часа
    JPMorgan: Не разчитайте на увеличаване на биткойна след разполовяването
    Банката прогнозира спад в стойността на най-голямата криптовалута в света
    преди 6 часа
    СЗО даде ново име на Covid и други респираторни вируси
    Международната агенция актуализира терминологията, която препоръчва за описание на респираторни инфекции
    преди 22 часа
    В София започна Serp Conf. 2024 International
    Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
    преди 22 часа
    Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
    Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
    преди 22 часа
    BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
    Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
    преди 1 ден
    Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
    Подпомогната от промишленото производство