сряда, 20 януари 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  616 прочитания

  Албена Колячева оглави корпоративните връзки на Нестле България

  Албена има 14 години опит в компанията
  13 януари 2021, 16:02 a+ a- a

  Албена Колячева е новият мениджър „Корпоративни връзки“ на Нестле в България, считано от януари 2021 година, съобщиха от швейцарския хранителен гигант.

  Нейната професионалната кариера е тясно свързана с Нестле, започвайки кариерното си развитие в компанията през 2007. Началото на кариерата ѝ започва като част от екипа на световноизвестната марка MAGGI®. Тя отговаря за развитието на портфолиото и комуникацията на бранда на българския пазар. През 2012 Колячева работи и в централата на Нестле във Веве, Швейцария, по време на която разширява отговорностите си за определена продуктова група в глобален аспект. След завръщането си отново поема дейностите по MAGGI®, свързани с развитието на продажбите на категорията в различните канали.

  През 2018 се състои друга голяма промяна в структурите на компанията - Нестле България става част от Нестле Югоизточен пазар, в рамките на който Албена Колячева поема роля за определени продуктови групи на марката MAGGI® в географския регион. След кариерно установяване в маркетинга, през 2020 преминава в отдел „Комуникации“, където отговаря за дигиталното маркетиране на Нестле продуктови категории отново в целия регион.

  „Общата ни цел и мисия, именно да подобрим качеството на живот на хората и да допринесем за по-здраво бъдеще, затвърждава и стимулира кариерния ми път в Нестле. Вярвам, че всеки един от нас може да допринесе за едно по-добро бъдеще и се старая това да се отразява във всеки един аспект на моята работа. Развълнувана съм да поема по този нов път в кариерното ми развитие и вярвам, че заедно с целия екип ще успеем да затвърдим и продължим успешните инициативи в България“, сподели Албена Колячева.

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 12 часа
  Ново извънредно положение в Португалия
  Препоръчва се българските граждани да се въздържат от пътувания до Португалия към момента
  преди 13 часа
  И КЕВР разреши на "Еврохолд" да придобие ЧЕЗ
  Предстои подписването на договорите за финансиране и прехвърлянето на акциите
  преди 13 часа
  преди 14 часа
  Румъния няма да поставя под карантина ваксинирани срещу Covid-19
  Те обаче трябва да са получили и втората доза от ваксината
  преди 15 часа
  преди 15 часа
  ЕП настоява за прозрачност на договорите за доставка на ваксини
  Евродепутатите изразиха съжаление относно „здравния национализъм“, включително предполагаеми паралелни договори, подписани от държавите членки, или опити да се конкурират помежду си