неделя, 17 януари 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  997 прочитания

  „Софарма“ обединява екипите на придобитите Ceiba, Sanita и SCS с екипа на аптеки Sopharmacy

  Стартира поетапно ребрандиране на всички придобити търговски обекти
  14 януари 2021, 12:41 a+ a- a

  От началото на 2021 г. Софарма Трейдинг обединява централните екипи на аптеките Ceiba, Sanita и SCS с екипа на аптеки SOpharmacy. Това е ключова стъпка след като през октомври 2020 г. компанията финализира придобиването на дружествата „Ес Си Ес Франчайз“ АД и „Санита Франчайзинг“ АД. Обединението има за цел да подкрепи предстоящата интеграция под бранда SOpharmacy на придобитите над 150 аптеки.

  От 1 февруари ролята на досегашния управител на всички дружества от структурата на „Ес Си Ес Франчайз“ АД и „Санита Франчайзинг“ АД, Венцислав Маринов, ще бъде поета от Валерия Видулова, понастоящем Изпълнителен директор „Ритейл“ в Софарма Трейдинг и управител на дружествата от структурата на „Софармаси“ ЕООД.

  Обединеният търговски отдел ще се ръководи от Георги Младенов, който до момента е Търговски мениджър на аптеки SOpharmacy и е с повече от 10-годишен управленски опит в структурите на компанията.

  Оперативната дейност на аптеките ще се управлява чрез обединена структура от регионални мениджъри под ръководството на Виолета Баракова, Магистър-фармацевт, понастоящем Национален мениджър продажби и оперативна дейност на аптеки SOpharmacy.

  Новият управленски състав на обединената верига е с богат опит и ръководи изграждането и развитието на концепция аптеки SOpharmacy от самото ѝ създаване, като същият ключов екип осъществи интеграцията и на предходните придобивания. Аптеки „Сейба“ и всички други брандове на веригата „Ес Си Ес Франчайз“ АД и „Санита Франчайзинг“ АД ще бъдат поетапно ребрандирани в концепцията SOpharmacy, като подготовката на първите обекти стартира активно още през декември 2020 г.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Англия и Шотландия ще изискват тест за коронавирус от 18 януари
  За пътуващите до Англия се запазва възможността за съкращаване на карантината след отрицателен резултат от тест, направен за собствена сметка на 5-ия ден от самоизолацията
  преди 1 ден
  „Биодит“ излиза на борсата
  Това ше е първото IPO на Пазара за растеж на Българската фондова борса - BEAM
  преди 1 ден
  Колко ефективна е единична доза от всяка от наличните ваксини срещу Covid-19?
  Какво знаем до момента според публикуваните данни?
  преди 1 ден
  БХРА: Една трета от ресторантьорския бизнес фалира
  Според асоциацията мораториумът върху кредитите трябва да трае минимум 2 години
  преди 1 ден
  Николова: 6 400 чартъра се очакват това лято на Летище Бургас
  Зимните ни курорти са пълни на 40%, а спа дестинациите са резервирани на 100%, заяви министърът на туризма