сряда, 20 януари 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1240 прочитания

  „Софарма Трейдинг“ обединява екипите на придобитите Ceiba, Sanita и SCS с екипа на аптеки Sopharmacy

  Стартира поетапно ребрандиране на всички придобити търговски обекти
  14 януари 2021, 12:41 a+ a- a

  От началото на 2021 г. Софарма Трейдинг обединява централните екипи на аптеките Ceiba, Sanita и SCS с екипа на аптеки SOpharmacy. Това е ключова стъпка след като през октомври 2020 г. компанията финализира придобиването на дружествата „Ес Си Ес Франчайз“ АД и „Санита Франчайзинг“ АД. Обединението има за цел да подкрепи предстоящата интеграция под бранда SOpharmacy на придобитите над 150 аптеки.

  От 1 февруари ролята на досегашния управител на всички дружества от структурата на „Ес Си Ес Франчайз“ АД и „Санита Франчайзинг“ АД, Венцислав Маринов, ще бъде поета от Валерия Видулова, понастоящем Изпълнителен директор „Ритейл“ в Софарма Трейдинг и управител на дружествата от структурата на „Софармаси“ ЕООД.

  Обединеният търговски отдел ще се ръководи от Георги Младенов, който до момента е Търговски мениджър на аптеки SOpharmacy и е с повече от 10-годишен управленски опит в структурите на компанията.

  Оперативната дейност на аптеките ще се управлява чрез обединена структура от регионални мениджъри под ръководството на Виолета Баракова, Магистър-фармацевт, понастоящем Национален мениджър продажби и оперативна дейност на аптеки SOpharmacy.

  Новият управленски състав на обединената верига е с богат опит и ръководи изграждането и развитието на концепция аптеки SOpharmacy от самото ѝ създаване, като същият ключов екип осъществи интеграцията и на предходните придобивания. Аптеки „Сейба“ и всички други брандове на веригата „Ес Си Ес Франчайз“ АД и „Санита Франчайзинг“ АД ще бъдат поетапно ребрандирани в концепцията SOpharmacy, като подготовката на първите обекти стартира активно още през декември 2020 г.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 12 часа
  Ново извънредно положение в Португалия
  Препоръчва се българските граждани да се въздържат от пътувания до Португалия към момента
  преди 14 часа
  И КЕВР разреши на "Еврохолд" да придобие ЧЕЗ
  Предстои подписването на договорите за финансиране и прехвърлянето на акциите
  преди 14 часа
  преди 14 часа
  Румъния няма да поставя под карантина ваксинирани срещу Covid-19
  Те обаче трябва да са получили и втората доза от ваксината
  преди 15 часа
  преди 16 часа
  ЕП настоява за прозрачност на договорите за доставка на ваксини
  Евродепутатите изразиха съжаление относно „здравния национализъм“, включително предполагаеми паралелни договори, подписани от държавите членки, или опити да се конкурират помежду си