понеделник, 29 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1219 прочитания

    Теленор обучи всичките си мениджъри за дистанционно управление на екипи

    В рамките на месец всички лидери в компанията са преминали четири модула с практическа насоченост
    19 февруари 2021, 11:32 a+ a- a

    Теленор обяви, че е обучила над 120 мениджъри от различни бизнес направления и ръководни нива за дистанционно управление на екипи. 

    В рамките на месец всички те са преминали четири модула с практическа насоченост, реализирани през реална работа по казуси в група. 

    „Това, което превръща Теленор в предпочитано работно място за топ професионалистите в страната е именно нашият постоянен стремеж да осигуряваме за своите служители и клиенти най-доброто всеки ден. Двигател на бизнеса ни са иновациите, а последователните инвестиции в човешкия капитал ни правят лидер на пазара на труда“, каза Галина Чулева, главен директор „Управление на хора и култура“.

    В Теленор България работят близо 1800 служители, като компанията непрестанно инвестира в развитието на техните експерти умения и професионални компетенции, така и в техните управленски и меки умения. Една от най-успешните практики на Теленор е програмата за грантове за придобиване на академични степени, сред които са образователни стипендии за еМBA, miniMBA, Chartered and Expert Qualifications като ACCA, CIM, CIMA, CISP, PMI както в България, така и в чужбина, допълнителни обучения по ключови компетенции Power BI, Strategic Marketing, big data and data science, change management, обучения за нови мениджъри, неограничен достъп до LinkedIn Learning ресурси. 

    Теленор предлага и множество придобивки, в това число допълнителна здравна застраховка, годишни медицински прегледи, психолог, масажи, спортни карти, офис библиотека, уникална офис среда, гъвкаво работно време, опции за велосипеди и автомобили под наем, различни традиционни инициативи в подкрепа на физическото, емоционално, личностно и професионално развитие на служителите.

     

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 34 минути
    От 1 май: Нова самолетна линия ще свързва Истанбул със София
    Нискотарифната Pegasus Airlines ще има полети 3 пъти в седмицата
    преди 49 минути
    Изкуственият интелект има потенциал да революционизира научните открития
    Нуждаем се от нов Европейски институт за изкуствен интелект в науката, съветват академиите Европейската комисия
    преди 1 час
    Fitch потвърди рейтинга на България
    Липсата на стабилно правителство и потенциално дългите преговори за съставяне на коалиция биха могли да забавят влизането в еврозоната след 2025, предупреди агенцията
    преди 2 часа
    Летище София с нов безмитен магазин
    Той е най-големият за безмитна търговия в България
    26 април 2024, 14:45
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР