вторник, 23 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2875 прочитания

    Top Employers Institutе за първи път в България на виртуален бизнес форум

    Business Talks Better & Beyond ще се проведе онлайн на 08 април
    26 март 2021, 14:30 a+ a- a

    Събитието Business Talks Better & Beyond, което е продължение на успешната серия Employer Branding REstart, познато на българската аудитория вече с 3 интересни практични и интерактивни виртуални събития със споделяне на опит “от бизнеса за бизнеса” на големи компании, ще се проведе отново онлайн на 8 април.

    Какво ще е акцент в това издание?

    За първи път в България ще се включи Адриан Селигман (Adrian Seligman), член управителния съвет на Top Employers Institute - международна организация с 30 годишна история, която сертифицира най-добрите работодатели в над 120 държави.
    Събитието е с по-широка бизнес насоченост с теми като иновации, технологии, дигитални комуникации за по-добро клиентско преживяване, глобална експанзия и управление на работодателската марка.

    Кои са лекторите и за какво ще говорят?

    Опит ще споделят топ мениджъри от международни компании. Адриан Селигман от Top Employers Institute ще разкрие какви са приоритетите на глобално ниво на високоефективните компании и каква е реалната полза за компаниите наградени с отличието “Топ Работодател” след преминаване на сертификационна програма, внедряване на световни практики както за организацията, така и повишаване на ниво и знания на самите специалисти “управление на хора”.

    Как иновациите, технологиите и корпоративните ценности на един екип, създаден в България, може да доведе до експанзия на 4 континента, продажби в 55 държави по света и отличителното 4-то място в един сектор? По темата ще говори Емануил Тотев, Търговски Директор на TESY. Той ще ни запознае със стратегията, дизайна и технологиите, които стоят зад световния успех на компанията и какво изисква да ръководиш екип, работещ на 11 езика, в 6 различни часови зони.

    Лучан Заборовски (Lucjan Zaborowski), Директор Маркетинг на американската софтуерна компания Creatio ще ти покаже как да създаваме висока ефективност в комуникацията и бизнеса ни, дигитални маркетинг кампании с интегрирано low-code CRM решение за бизнеса (all-in-one). В света тенденцията е за все повече low-code платформи и решения, а футуристичните статии на тема “След 10 години няма да има нужда от програмисти” звучат разбира се силно преувеличено, но тенденцията е поставена.

    Борислава Георгиева, Мениджър Човешки Ресурси в DHL ESS ще разкаже за пътя на успеха на компанията в задържането и развитието на екипа е в основата на това български IT екип с 5-ма души като старт преди няколко години, да е отговорен за дигиталната трансформация на гиганта DHL на глобално ниво. DHL ESS e компания с офиси вече в в няколко държави и скоро логистичните им софтуеърни решения ще обхват 35 държави.

    От RaiffeisenBank ще се включи в събитието Надежда Пенева, Директор “Мултиканални Продажби”, ще сподели какви са стъпките за едно добро потребителско преживяване с участието на изкуствен интелект (бот), персонализирана дигитална мултиканална комуникация на база на маркетинг платформи за клиентски анализи в реално време.

    Знаете ли че на всеки 39 секунди в света се извършва кибер атака? Знаете ли, че в България няколко големи компании пострадаха по едно и също време от подобна атака през есента с изцяло блокирани системи? По темата “Кибер сигурност” предстои да се обяви до дни лектора, който ще говори за това колко е важна не само техническата защита на една компания, но и обучението на персонала да спазва основни правила за да намали възможностите за подобна кибер криза.

    Най-вълнуващ ще бъде дискусионния “сблъсък” между мениджъри HR и мениджъри PR по темата “На коя дирекция принадлежи позицията “Employer Branding Manager”. Хибридността на тази професия, прави позицията оспорвано място и често изправя дирекциите пред лоша комуникация при обсъждане на стратегията и пряката връзка “Хора-Бизнес” и нейната комуникация отвътре и навън.

    Събитието отново ще бъде интерактивно. Зрителите ще могат да се включват като задават на живо въпроси на лекторите, участват в анкети, дигитални игри с награди. Събитието ще е изцяло на английски език и ще има и гост-лектори от чужбина, както и зрители. Можете да се запишете тук

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 6 минути
    Японската Nidec с втора инвестиция у нас
    Nidec Instruments откри научно-развоен изследователски център в София
    преди 28 минути
    БНБ: Чуждите инвестиции у нас със спад от 66% за година
    Най-големите вложения в страната за януари-февруари 2024 са от Италия, Нидерландия и Гърция
    преди 1 час
    Във Варна бе открита училищна лаборатория за екология и зелена енергия
    Общо 55 училища в България се включват в съвместни лаборатории, в които ще се създават предложения за промени в различни области на образователния процес
    преди 18 часа
    С 1 софийска заплата може да си купите 1 кв.м. жилищна площ в столицата
    Търсенето ще остане голямо, а ръстовете в цените ще бъдат малко над очакваните нива от 5-10%, сочи анализ на Bulgarian Properties
    преди 19 часа
    Lidl открива аутлет магазин за нехранителни стоки
    Селекцията от продукти се различава от останалите обекти
    преди 20 часа