петък, 23 април 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1195 прочитания

  Top Employers Institutе за първи път в България на виртуален бизнес форум

  Business Talks Better & Beyond ще се проведе онлайн на 08 април
  26 март 2021, 14:30 a+ a- a

  Събитието Business Talks Better & Beyond, което е продължение на успешната серия Employer Branding REstart, познато на българската аудитория вече с 3 интересни практични и интерактивни виртуални събития със споделяне на опит “от бизнеса за бизнеса” на големи компании, ще се проведе отново онлайн на 8 април.

  Какво ще е акцент в това издание?

  За първи път в България ще се включи Адриан Селигман (Adrian Seligman), член управителния съвет на Top Employers Institute - международна организация с 30 годишна история, която сертифицира най-добрите работодатели в над 120 държави.
  Събитието е с по-широка бизнес насоченост с теми като иновации, технологии, дигитални комуникации за по-добро клиентско преживяване, глобална експанзия и управление на работодателската марка.

  Кои са лекторите и за какво ще говорят?

  Опит ще споделят топ мениджъри от международни компании. Адриан Селигман от Top Employers Institute ще разкрие какви са приоритетите на глобално ниво на високоефективните компании и каква е реалната полза за компаниите наградени с отличието “Топ Работодател” след преминаване на сертификационна програма, внедряване на световни практики както за организацията, така и повишаване на ниво и знания на самите специалисти “управление на хора”.

  Как иновациите, технологиите и корпоративните ценности на един екип, създаден в България, може да доведе до експанзия на 4 континента, продажби в 55 държави по света и отличителното 4-то място в един сектор? По темата ще говори Емануил Тотев, Търговски Директор на TESY. Той ще ни запознае със стратегията, дизайна и технологиите, които стоят зад световния успех на компанията и какво изисква да ръководиш екип, работещ на 11 езика, в 6 различни часови зони.

  Лучан Заборовски (Lucjan Zaborowski), Директор Маркетинг на американската софтуерна компания Creatio ще ти покаже как да създаваме висока ефективност в комуникацията и бизнеса ни, дигитални маркетинг кампании с интегрирано low-code CRM решение за бизнеса (all-in-one). В света тенденцията е за все повече low-code платформи и решения, а футуристичните статии на тема “След 10 години няма да има нужда от програмисти” звучат разбира се силно преувеличено, но тенденцията е поставена.

  Борислава Георгиева, Мениджър Човешки Ресурси в DHL ESS ще разкаже за пътя на успеха на компанията в задържането и развитието на екипа е в основата на това български IT екип с 5-ма души като старт преди няколко години, да е отговорен за дигиталната трансформация на гиганта DHL на глобално ниво. DHL ESS e компания с офиси вече в в няколко държави и скоро логистичните им софтуеърни решения ще обхват 35 държави.

  От RaiffeisenBank ще се включи в събитието Надежда Пенева, Директор “Мултиканални Продажби”, ще сподели какви са стъпките за едно добро потребителско преживяване с участието на изкуствен интелект (бот), персонализирана дигитална мултиканална комуникация на база на маркетинг платформи за клиентски анализи в реално време.

  Знаете ли че на всеки 39 секунди в света се извършва кибер атака? Знаете ли, че в България няколко големи компании пострадаха по едно и също време от подобна атака през есента с изцяло блокирани системи? По темата “Кибер сигурност” предстои да се обяви до дни лектора, който ще говори за това колко е важна не само техническата защита на една компания, но и обучението на персонала да спазва основни правила за да намали възможностите за подобна кибер криза.

  Най-вълнуващ ще бъде дискусионния “сблъсък” между мениджъри HR и мениджъри PR по темата “На коя дирекция принадлежи позицията “Employer Branding Manager”. Хибридността на тази професия, прави позицията оспорвано място и често изправя дирекциите пред лоша комуникация при обсъждане на стратегията и пряката връзка “Хора-Бизнес” и нейната комуникация отвътре и навън.

  Събитието отново ще бъде интерактивно. Зрителите ще могат да се включват като задават на живо въпроси на лекторите, участват в анкети, дигитални игри с награди. Събитието ще е изцяло на английски език и ще има и гост-лектори от чужбина, както и зрители. Можете да се запишете тук

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 15 часа
  Президентът се срещна и с посланика на Германия
  Вчера Радев имаше среща и с посланика на САЩ
  преди 15 часа
  Вече ще има директна връзка между влак и метро
  На новата жп спирка Горна баня ще спират всички влакове, пътуващи между София и Перник
  преди 16 часа
  Почти наполовина по-малко отдадени офис площи у нас през 2021
  Възстановяване на офис пазара в България най-рано в края на годината прогнозира Cushman & Wakefield Forton
  преди 16 часа
  Парламентът забрани на кабинета концесии, сделки и назначения
  Великденската ваканция на Народното събрание тази година ще бъде отменена
  преди 16 часа
  Португалия първа внесе националния си план за възстановяване в ЕК
  Целта ни остава да приемем всички планове до лятото, коментира председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен
  преди 18 часа
  От 30 април до 9 май се разкриват "зелени коридори" с иРНК ваксини
  Ваксината на Janssen остава на склад до понеделник