четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3347 прочитания

    Hyperscience утроява екипа си в София

    Компанията разширява дейността си в страната с нов офис в NV Tower
    20 юли 2021, 16:19 a+ a- a

    Екипът на Hyperscience в София

    Hyperscience, специализирана в областта на изкуствения интелект и автоматизацията, обяви, че разширява своята дейност в България с нов офис в NV Tower. В момента в софийския офис на компанията работят 70 души, като плановете са екипът да се утрои.  

    „Hyperscience има сериозна история в София. Когато отворихме първия си офис през 2016 г., бяхме едва 12 души. Днес екипът ни наброява над 300 служители в световен план (70 от тях в България) и имаме десетки отворени позиции за таланти в сферата на машинното обучение (ML), продуктовата и софтуерната разработка. Очаквам с нетърпение да посетя новия офис“, коментира Питър Бродски, изпълнителен директор и съосновател на Hyperscience. 

    Комплексът NV Tower

    Новото пространство, разположено в комплекса NV Tower в югоизточната част на града, е създадено съвместно с дизайнерите от Cache Atelier. Основен фокус на офиса са обособените пространства за планиране, технически срещи, и образователни събития като програмата Hyperscience Learn - предназначена да споделя натрупан опит, страст и знания в сферата на      изкуствения интелект, машинното обучение и разработването на софтуер. Офисът разполага и със специална „Детска зона“ и стая за медитация, както и фитнес, спа и плувен басейн в сградата с допълнителни съоръжения за отдих.

    В момента новият офис е отворен и напълно функционален за служители, които предпочитат да работят оттам. Компанията предлага гъвкави модели на работа с възможност за избор спрямо личните предпочитания на всеки член на екипа. Те могат да бъдат на пълно работно време в офиса, изцяло дистанционно, или да се възползват от хибриден модел на работа. 

    „Приоритизирахме намирането и изграждането на гъвкаво работно пространство, което да допълни стратегията ни за бъдещето на работната среда,“ каза Чарли Нюарк-Френч, главен оперативен директор в Hyperscience. „Това допълва философията на компанията, че личните срещи и офисната среда са изключително ценни и ефективни, но едновременно с това осигурява и възможност за гъвкав модел на работа, съобразен със стремежа ни за симбиоза между работа и личен живот.“

    Hyperscience продължава да инвестира в привличането и развитието на световни таланти в региона и по света, предоставяйки отворени възможности за продуктови инженерни, ML и QA специалисти. 

    Повече информация за компанията и свободните позиции в момента вижте в профила на HyperScience EOOD в JOBS.bg тук

     
    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 2 часа
    ТИЗ започва паневропейски интермодален проект с италианската Gruppo UniRetiCon
    Целта е у нас да бъдат създадени различни интермодални платформи
    преди 2 часа
    Авиационният сектор у нас е достигнал на 92% нивото си от преди COVID пандемията
    85% от самолетите на българските авиокомпании са работили на пазари извън България
    преди 4 часа
    Български хляб достига до 10 европейски държави с Lidl
    Пловдивският производител „Хебър” инвестира близо 15 млн. евро в 2 нови производствени линии
    преди 5 часа
    Над 10% ръст на пътуванията на българи в чужбина през февруари
    Увеличават се и посещенията на чужденци у нас, показват данните на НСИ
    преди 7 часа
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк