събота, 24 септември 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2448 прочитания

  Hyperscience утроява екипа си в София

  Компанията разширява дейността си в страната с нов офис в NV Tower
  20 юли 2021, 16:19 a+ a- a

  Екипът на Hyperscience в София

  Hyperscience, специализирана в областта на изкуствения интелект и автоматизацията, обяви, че разширява своята дейност в България с нов офис в NV Tower. В момента в софийския офис на компанията работят 70 души, като плановете са екипът да се утрои.  

  „Hyperscience има сериозна история в София. Когато отворихме първия си офис през 2016 г., бяхме едва 12 души. Днес екипът ни наброява над 300 служители в световен план (70 от тях в България) и имаме десетки отворени позиции за таланти в сферата на машинното обучение (ML), продуктовата и софтуерната разработка. Очаквам с нетърпение да посетя новия офис“, коментира Питър Бродски, изпълнителен директор и съосновател на Hyperscience. 

  Комплексът NV Tower

  Новото пространство, разположено в комплекса NV Tower в югоизточната част на града, е създадено съвместно с дизайнерите от Cache Atelier. Основен фокус на офиса са обособените пространства за планиране, технически срещи, и образователни събития като програмата Hyperscience Learn - предназначена да споделя натрупан опит, страст и знания в сферата на      изкуствения интелект, машинното обучение и разработването на софтуер. Офисът разполага и със специална „Детска зона“ и стая за медитация, както и фитнес, спа и плувен басейн в сградата с допълнителни съоръжения за отдих.

  В момента новият офис е отворен и напълно функционален за служители, които предпочитат да работят оттам. Компанията предлага гъвкави модели на работа с възможност за избор спрямо личните предпочитания на всеки член на екипа. Те могат да бъдат на пълно работно време в офиса, изцяло дистанционно, или да се възползват от хибриден модел на работа. 

  „Приоритизирахме намирането и изграждането на гъвкаво работно пространство, което да допълни стратегията ни за бъдещето на работната среда,“ каза Чарли Нюарк-Френч, главен оперативен директор в Hyperscience. „Това допълва философията на компанията, че личните срещи и офисната среда са изключително ценни и ефективни, но едновременно с това осигурява и възможност за гъвкав модел на работа, съобразен със стремежа ни за симбиоза между работа и личен живот.“

  Hyperscience продължава да инвестира в привличането и развитието на световни таланти в региона и по света, предоставяйки отворени възможности за продуктови инженерни, ML и QA специалисти. 

  Повече информация за компанията и свободните позиции в момента вижте в профила на HyperScience EOOD в JOBS.bg тук

   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Инвестиции за почти 2 млрд. лв. са в процес на сертифициране
  Само за тази седмица МИР е сертифицирало четири проекта за близо 75 млн. лв. в Стрелча, Благоевград, Пловдив и София област
  преди 1 ден
  Изследовател, работил по създаването на автономни автомобили в Google, ще участва в първата конференция на INSAIT
  Д-р Драгомир Ангелов е световно-известен учен в областта на компютърното зрение, директор на изследователската дейност на Waymo и един от менторите в докторантската програма на INSAIT
  преди 1 ден
  Швейцария излезе от ерата на отрицателните лихвени проценти
  Централната банка на страната не изключи допълнително повишаване на лихвените проценти
  преди 1 ден
  Зам.-министър Христова подписа нови 144 договора за енергийна ефективност
  Те са на стойност 14,5 млн. лв. за предприятия в преработващата промишленост