петък, 29 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3726 прочитания

    Ива Зарева е новият Мениджър Бизнес Развитие и Продажби в New Estates

    Тя ще отговаря за развитието на нов бизнес модел, свързан с реализирането на продажбите на ключови за компанията проекти
    13 септември 2022, 13:51 a+ a- a

    Ива Зарева - Мениджър Бизнес Развитие и Продажби в New Estates. Снимка: New Estates

    Ива Зарева е новият Мениджър Бизнес Развитие и Продажби в New Estates, компания, специализирана в продажбите на ново строителство, консултантски услуги и пазарни анализи, част от Realto Group.

    Зарева ще отговаря за развитието и структурирането на нов бизнес модел, свързан с реализирането на продажбите на ключови за компанията проекти. Нейната роля ще е фокусирана в разработването на нови услуги и структурирането на екипа, чиито отговорности са привличане на клиенти и тяхното ефективно и персонално обслужване. Тя ще допринася и за бизнес развитието на компанията и позиционирането на New Estates като водеща компания на пазара.

    До момента Зарева е била мениджър Бизнес развитие и обучения в Benefit Systems Bulgaria /Мултиспорт/, където има сериозен принос към позиционирането на компанията като пазарен лидер, както и към поддържането на висока ангажираност на служителите и добавена стойност за клиентите. Преди това е била мениджър Ключови клиенти в Up Tombou, където е отговаряла за създаването на ключови стратегии за привличане на лоялни клиенти на компанията и управление на екипите.

    Ива Зарева е бакалавър по Мениджмънт и предприемачество и магистър по Публични финанси. Обучава се в сферата на човешките ресурси и управлението на хора в Бизнес училище Cotrugli, Загреб. Има редица допълнителни курсове, в т.ч. AMBA програма в Бизнес институт, София, както и практика за водене на обучения чрез програма „Треньори без граници“.

    „Основният ми приоритет в New Estates е свързан със създаването на силен екип, чиято работа да отличи компанията сред останалите на пазара. Вярвам, че всеки клиент има право на персонално отношение и изключително високо качество на услугата. Затова считам, че откриването на тази симбиоза е предизвикателство, особено във времената, в които живеем. Уверена съм, че досегашният ми опит в работата с хора и управлението на разнообразни процеси ще ми помогне в постигането на ключовите цели”, казва Ива Зарева.

    New Estates е новосъздадена компания, специализирана в продажбите на имоти ново строителство, консултантски услуги и пазарни анализи, част от Realto Group. Холдингът е лидер в областта на недвижимите имоти в България с над 25 години опит. New Estates обслужва клиенти с интерес към новите проекти, които търсят възможност за вложение в бъдещето - инвестиционно или за собствени нужди.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 7 минути
    Проучване: 1/3 от финансовите директори в ЦИЕ тестват решения с GenAI
    Намирането на служители с правилните компетентности е най-голямото предизвикателство при въвеждането на AI, показва анкета на Deloitte
    преди 22 минути
    UBS продава активи на Credit Suisse на стойност $8 млрд.
    Сделката с Apollo е стартирала преди поглъщането на Credit Suisse от UBS
    преди 2 часа
    Очаква се пазарът на смартфони да се възстанови през 2024 г.
    Най-голям ръст се очаква в премиум сегмента, показват данни на Counterpoint Research
    преди 4 часа
    38 млрд. долара достигат загубите от финансови измами през 2023
    БОРИКА стартира инициатива за превенция на финансови измами
    преди 4 часа
    Започва поетапно изключване на отоплението за град София
    Изключването на топлоподаването стартира на 31 март