петък, 19 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  4567 прочитания

  AMPECO присъединява към екипа си лидер от Силициевата долина

  Майкъл Грийнбърг поема ролята на старши вицепрезидент "Растеж"
  05 юли 2024, 13:40 a+ a- a

  AMPECO, българската компания, разработваща глобална платформа за управление на зарядни станции, обяви присъединяването на Майкъл Грийнбърг като Старши вицепрезидент “Растеж” (SVP Growth). Назначението е част от стратегията на компанията за разширяване на присъствието ѝ в Северна Америка, както и затвърждаването на позицията ѝ на глобален лидер в електромобилната индустрия.

  Майкъл Грийнбърг, който има над 30 години опит на ръководни позиции в компании в растеж от технологичния сектор, ще бъде базиран в Сан Франциско. Лидерските роли, които заема, включват бизнеси с маркетинг технологии и софтуер като услуга (SaaS), както и предприемачески начинания в сферата на електронна търговия.

  Като част от екипа на AMPECO, задачата на Грийнбърг ще бъде да управлява растежа на компанията на американския пазар и позицията ѝ на глобален лидер, насочвайки продуктовите иновации и бизнес стратегията към спецификите на съответния пазар.

  AMPECO назначава Грийнбърг в ключов момент от развитието на индустрията. Динамичното ѝ разрастване носи нови и по-комплексни предизвикателства пред операторите на зарядна инфраструктура. Чрез иновативната си и гъвкава платформа AMPECO адресира директно тези проблеми, като подпомага намаляването на разходите на операторите на зарядни станции.

  Продуктът на AMPECO позволява на клиентите да се фокусират върху развитието на бизнеса си и да се адаптират бързо към динамиката на пазара и регулаторните изисквания чрез иновативни технологии, както и най-добрите практики в сектора.

  “Екосистемата, от която е част AMPECO на глобално ниво, е комплексна както поради постоянното развитие на бизнес моделите в нея, така и заради засилващата се институционализация на ниво регулации и възможности за финансиране.”, споделя Грийнбърг. “Фокусът на дейността ни в AMPECO е върху нуждите на клиентите ни. Заради това увеличаваме и работата си с консултантски и допълващи технологични компании, като паралелно насърчаваме сътрудничеството и между нашите партньори и клиенти.”

  “Щастливи сме да посрещнем Майкъл в екипа ни", споделя Орлин Радев, Изпълнителен директор на AMPECO. “Експертизата му в създаване на екипи на световно ниво и утвърдената му работа за изграждане на устойчив растеж на компаниите е изцяло в съответствие с нашата визия за бъдещето на AMPECO.”

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 6 часа
  Wizz Air празнува 20 млн. превозени пътници от летище София
  Авиокомпанията и стартира нов маршрут – до Лион
  преди 6 часа
  Онлайн продажбите в САЩ достигнаха $7,2 млрд. в първия ден на Amazon Prime Day
  Продажбите са с над 10% повече спрямо миналата година
  преди 10 часа
  Глобално кибер прекъсване приземи полети по целия свят
  Проблемът засегна и работата на банки и медии в различни точки на света
  преди 11 часа
  Президентът ще връчи втория мандат на 22 юли
  На кандидата за премиер, посочен от втората по численост парламентарна група в 50-ото Народно събрание
  преди 12 часа
  WordPress Engine придобива българската NitroPack
  Основателите Георги Петров и Михаил Стойчев ще работят върху нов проект