петък, 19 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1152 прочитания

  Мат Коморовски е новият главен директор по приходите на myPOS

  Той има опит в емблематични компании като PayPal, Groupon и Boston Consulting Group
  05 юли 2024, 13:33 a+ a- a

  Снимка: myPOS

  myPOS, базираният в Обединеното кралство доставчик на плащания, съобщи, че Мат Коморовски се присъединява към управленския екип като главен директор по приходите. Мат ще ръководи всички аспекти на стратегията за растеж на приходите и продажби на компанията.

  Мат носи богат опит в плащанията в емблематични компании като PayPal, Groupon и Boston Consulting Group. Съвсем наскоро е работил като CRO във Volt.io, където се фокусира върху стимулирането на приемането на отворените банкови продукти на компанията в бизнес вертикалите и международните пазари.

  Мат има повече от 12 години опит в сектора на плащанията, включително десетилетие престой в PayPal, където е бил управляващ директор за Централна и Източна Европа, Скандинавия и Бенелюкс, преди да ръководи партньорства в Азиатско-тихоокеанския регион, Латинска Америка и Близък изток и Африка.

  Коментирайки новото назначение, Марио Шиляшки, изпълнителен директор на myPOS, каза: „В този ключов за нашия бизнес момент имаме удоволствието да приветстваме Мат на борда. Не се съмнявам, че неговият лидерски стил и опит ще помогнат на myPOS да ускори потоците от приходи, да развие екип по продажбите от световна класа и да ни тласне да станем лидер в сегмента на разплащанията за МСП.“

  Мат Коморовски добави: „Развълнуван съм да се присъединя към myPOS и да внеса опита си, за да продължа да развивам това, което вече е изключителен и успешен пионер в плащанията. Възможността да работите заедно с толкова талантлив екип и да дадете възможност на търговците в цяла Европа направи това лесно решение. myPOS разработи единствена по рода си бизнес платформа и съм уверен, че заедно можем да постигнем забележителни резултати и да подкрепим малкия бизнес като техен партньор в растежа.“

  Назначаването на Мат Коморовскит е още една стъпка за myPOS да се превърне в един от ключовите европейски доставчици на платежни решения. Финтех компанията, която беше придобита от Advent International през февруари 2024 г., предоставя лесни и удобни решения за плащане в магазина, онлайн и в движение на повече от 200 000 бизнеса.

  Вижте по какви проекти работи myPOS

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на myPOS Technologies AD в JOBS.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  Wizz Air празнува 20 млн. превозени пътници от летище София
  Авиокомпанията и стартира нов маршрут – до Лион
  преди 5 часа
  Онлайн продажбите в САЩ достигнаха $7,2 млрд. в първия ден на Amazon Prime Day
  Продажбите са с над 10% повече спрямо миналата година
  преди 9 часа
  Глобално кибер прекъсване приземи полети по целия свят
  Проблемът засегна и работата на банки и медии в различни точки на света
  преди 9 часа
  Президентът ще връчи втория мандат на 22 юли
  На кандидата за премиер, посочен от втората по численост парламентарна група в 50-ото Народно събрание
  преди 11 часа
  WordPress Engine придобива българската NitroPack
  Основателите Георги Петров и Михаил Стойчев ще работят върху нов проект