събота, 22 февруари 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  5318 прочитания

  Вижте видео от връчването на Effie Awards 2014

  Годишните награди в конкурса за рекламна ефективност бяха раздадени за седми път
  29 май 2014, 16:45 a+ a- a

  За седма поредна година в България се проведе фестивалът за ефективност на реклама Effie, организиран от Българска асоциация на комуникационните агенции (БАКА).   Наградите Effie отличават най-успешните и ефективни като бизнес резултат рекламни кампании.

  В тазгодишния конкурс се състезаваха рекламодатели и рекламни агенции с реклами и рекламни кампании, създадени в България и публикувани, излъчвани, организирани в периода 01.01.2013 – 31.03.2014.

  Участие взеха 30 кампании на водещи марки, като за престижната награда на финала се състезаваха 15 от тях.  Бяха връчени четири златни, шест сребърни и пет бронзови награди Effie в пет категории: „Промоции„Услуги“, „Корпоративни комуникации“, „Социална, медийна и политическа“ и „Стоки“.

  Кампаниите, участващи в конкурса, се оценяваха от изявени професионалисти в сферата на маркетинговите комуникации – представители на рекламодатели, агенции, медии, агенции за изследвания и независими експерти. 

  Вижте видео от официалната церемония по награждаването, която се състоя на 28 май в София:

  Вижте отличените в категория „Промоции“
  Вижте отличените в категория „Услуги“
  Вижте отличените в категория „Корпоративни комуникации“
  Вижте отличените в категория „Социална, медийна, политическа“
  Вижте отличените в категория „Стоки“

  Въз основа на резултатите от конкурса Effie България 2014 организаторът на Фестивала – Българската асоциация на комуникационните агенции обяви ранглиста на най-ефективните агенции, рекламодатели и търговски марки. Effie Index България следва правилата на Effie Index Worldwide, въведен през 2011.

  В класацията на най-ефективните агенции с 22 точки на първо място е Noble Graphics, следвана от Publicis Sofia с 15 точки и reforma на трето място с 14 точки. В класацията за най-ефективни клиенти за 2014 година на първо място с 12 точки е Пощенска банка. С равен брой точки (8) следват GLOBUL, MasterCard Europe България, Рено Нисан България АД и Фондация „Герои на времето“. Първа позиция в ранглистата на най-ефективните търговски марки заема Пощенска банка (12), следвана от GLOBUL, Dacia, MasterCard  и Timeheroes.org с по 8 точки. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Пореден рекорд в търговията ни с Германия
  За трета поредна година българският износ изпреварва вноса от Германия
  преди 1 ден
  Борисов: Ще вървим към чакалнята на еврозоната само при абсолютен консенсус
  България ще влиза в чакалнята на еврозоната само по фиксирания курс, заяви премиерът след среща с зам.-пред. на ЕК Валдис Домбровскис
  преди 1 ден
  Директни полети между България и Хърватия от 1 май
  Самолетните полети между София и Загреб ще бъдат три пъти седмично
  преди 1 ден
  преди 1 ден
  Продадоха Victoria's Secret
  Сделката оцени марката за дамско бельо на 1.1 млрд. долара