неделя, 26 май 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3789 прочитания

  PR DAYS е новата инициатива на JOBS.BG и ECONOMY.BG

  19 април 2012, 18:52 a+ a- a

  JOBS.BG и ECONOMY.BG в партньорство с Българското дружество за връзки с обществеността, Европейската асоциация на комуникационните директори и Българската асоциация на ПР агенциите организират първото по рода си събитие PR DAYS - New Media & PR на 25 април от 16:00 ч.  в зала Роял 3 на хотел Шератон в София.

  Форумът ще се проведе в рамките на два основни панела. Първият е посветен на темата: PR и новите медии. Стари/нови медии. Ефективност. Кога са ефективни едните? Кога другите?”

  Вторият панел ще бъде Предизвикателствата пред PR професията.” В него ще бъдат застъпени като теми изискванията на пазара към PR практика и какво е необходимо  за успешната реализация на завършващите в момента.  

  Участници в панелите ще бъдат Александър Христов – Председател на БДВО и Акаунт директор, CIVITAS Bulgaria, Александър Дурчев – Председател на БАПРА, Управляващ партньор All Channels Communication, Анета Алашка  – зам. председател на Дружеството на практикуващите PR към СБЖ и ПР на БСК, Ваня Бабанин – Регионален координатор на Европейската асоциация на комуникационните директори и Ръководител Връзки с обществеността и корпоративни комуникации на Балкан стар Аутомотив, Виктория Блажева – Директор Връзки с обществеността и корпоративни комуникации УниКредит Булбанк, Любомир Аламанов  – Управляващ партньор агенция АПРА/PORTER NOVELLI, Максим Бехар – Управляващ M3 Communications Group, Inc., Николай Неделчев - Управляващ директор Publicis MARC Group.

  Събитието е отворено за ПР практици и студенти, които биха искали да имат реализация в областта на ПР и е без такса за участие.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  24 май 2019, 12:02
  Тереза Мей подаде оставка
  Консервативната партия на Великобритания ще избере нов министър председател през юни
  23 май 2019, 16:39
  МОН публикува матурата по Математика
  Вижте част от задачите и техните верни отговори
  23 май 2019, 12:35
  Кофас: БВП забавя своя ръст
  Увеличаването на американските тарифи спрямо Китай ще засегне Германия, посочват от компанията за управление на риска
  23 май 2019, 09:25
  „Балкан Агрикалчарал“ инвестира 14 млн. евро в завод край Пловдив
  Резервът от човешки капитал в Пловдивска област е в рамките на около 200 000 човека