неделя, 17 февруари 2019  RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1840 прочитания

  Българска кампания на Сoca-Cola и Viber бе обявена за най-добра в Европа

  Съвместната кампания Taste the feeling of Coca-Cola & Viber бе отличена в категорията Best use of mobile на конкурса Digiday Europe
  06 ноември 2018, 15:34 a+ a- a

  Стефан Радова - мениджър социални медии, Coca-Cola; Кристина Констандаче - вицепрезидент глобални партньорства, Viber; Елиза Грънчарова - регионален мениджър на Coca-Cola за България; Константин Костадинов -директор продажби във Viber за ЦИЕ; Джема Бруук - старши мениджър електронни платформи, NWEN Marketing; Джеймс Симпсън - старши мениджър дигитално развитие, NWEN Marketing

  Българска кампания на Сoca-Cola и Rakuten Viber бе отличена с наградата Best use of Mobile на престижния европейски конкурс Digiday Europe в Лондон. Taste the feeling of Coca-Cola & Viber бе номинирана в три категории Best Use of Mobile, Best Branded Content series и Best Branding Consumer Campaign, като грабна приз за най-добрата мобилна рекламна кампания в Европа, изпреварвайки на финала S4M и Pernod Ricard с активацията им drive-to-store.    

  Digiday Marketing and Advertising Awards отличава най-значимите маркетингови и рекламни компании, кампании и технологии в Европа. 

  “Горд съм, че усилията ни показаха толкова добри резултати и че кампанията ни бе забелязана в този престижен конкурс. Благодаря на българския екип на Coca-Cola, че ни се довериха и се впуснаха в това дигитално приключение с нас!”, коментира Константин Костадинов, директор продажби във Viber за Централна и Източна Европа. 

  “Coca-Cola е известна с иновациите, които предлага на своите потребители, следвайки тенденциите, които харесват, и променяйки се заедно с тях. Кампанията ни с Viber е изцяло местна инициатива и първата по рода си в глобален план, но постави страната ни на още по-видимо място на дигиталната карта.”, коментира Елиза Грънчарова, регионален мениджър на Coca-Cola за България.

  Стотици компании и марки участваха в надпреварата на тазгодишното издание на Digiday Europe като премериха сили в 32 различни категории. Някои от останалите финалисти в конкурса са Lego, Adidas, Boiler Room и Google и други.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  15 февруари 2019, 17:02
  Дуалното обучение у нас ще бъде подпомогнато с 14 млн. лева европейски средства
  През 2019 за първи път средната брутна учителска работна заплата изпреварва средната за страната
  15 февруари 2019, 15:14
  Нови правила намаляват бюрокрацията за работещите в друга страна от ЕС
  Ще отпадне необходимостта от заверка при представянето на официални документи
  15 февруари 2019, 13:57
  15 февруари 2019, 13:19
  Предсрочни избори в Испания на 28 април
  Това ще бъдат третите за последните четири години избори в страната