четвъртък, 13 декември 2018  RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1621 прочитания

  Българска кампания на Сoca-Cola и Viber бе обявена за най-добра в Европа

  Съвместната кампания Taste the feeling of Coca-Cola & Viber бе отличена в категорията Best use of mobile на конкурса Digiday Europe
  06 ноември 2018, 15:34 a+ a- a

  Стефан Радова - мениджър социални медии, Coca-Cola; Кристина Констандаче - вицепрезидент глобални партньорства, Viber; Елиза Грънчарова - регионален мениджър на Coca-Cola за България; Константин Костадинов -директор продажби във Viber за ЦИЕ; Джема Бруук - старши мениджър електронни платформи, NWEN Marketing; Джеймс Симпсън - старши мениджър дигитално развитие, NWEN Marketing

  Българска кампания на Сoca-Cola и Rakuten Viber бе отличена с наградата Best use of Mobile на престижния европейски конкурс Digiday Europe в Лондон. Taste the feeling of Coca-Cola & Viber бе номинирана в три категории Best Use of Mobile, Best Branded Content series и Best Branding Consumer Campaign, като грабна приз за най-добрата мобилна рекламна кампания в Европа, изпреварвайки на финала S4M и Pernod Ricard с активацията им drive-to-store.    

  Digiday Marketing and Advertising Awards отличава най-значимите маркетингови и рекламни компании, кампании и технологии в Европа. 

  “Горд съм, че усилията ни показаха толкова добри резултати и че кампанията ни бе забелязана в този престижен конкурс. Благодаря на българския екип на Coca-Cola, че ни се довериха и се впуснаха в това дигитално приключение с нас!”, коментира Константин Костадинов, директор продажби във Viber за Централна и Източна Европа. 

  “Coca-Cola е известна с иновациите, които предлага на своите потребители, следвайки тенденциите, които харесват, и променяйки се заедно с тях. Кампанията ни с Viber е изцяло местна инициатива и първата по рода си в глобален план, но постави страната ни на още по-видимо място на дигиталната карта.”, коментира Елиза Грънчарова, регионален мениджър на Coca-Cola за България.

  Стотици компании и марки участваха в надпреварата на тазгодишното издание на Digiday Europe като премериха сили в 32 различни категории. Някои от останалите финалисти в конкурса са Lego, Adidas, Boiler Room и Google и други.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 8 часа
  Папа Франциск ще посети България през май
  От 5 до 7 май той ще посети градовете София и Раковски
  преди 12 часа
  Столична община пусна електронен калкулатор за данъка на колите
  Чрез калкулатора всеки собственик на автомобил в София може да се ориентира какъв данък МПС дължи
  преди 12 часа
  Две трети от младите българи до 29 години живеят в пренаселени домакинства
  България е на второ място в ЕС по този показател
  преди 13 часа
  Тереза Мей оцеля при вота на недоверие
  Тя се зарече да реализира Brexit