събота, 20 юли 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  674 прочитания

  Телерик Академия стартира мастър клас по дигитален маркетинг

  Програмата е насочена към практици с опит, които искат да ускорят кариерното си развитие
  20 юни 2019, 10:31 a+ a- a

  Образователната организация Телерик Академия обяви днес, че организира първия си цялостен мастър клас по дигитален маркетинг за специалисти и топ студенти с опит в областта на маркетинга.

  Обучението цели да помогне на професионалистите да изведат кариерата си до следващото ниво и е част от инициативата Telerik Academy Master. То стартира на 9 септември и ще се провежда 3 месеца, 2-3 вечери седмично в обучителния център на Телерик Академия в София. Кандидатстването е отворено до 8 август през сайта на Академията.

  Валидирана от водещи маркетинг асоциация, дигитална агенция и компании в сферата на ИТ, финансите, здравеопазването и управлението на недвижими имоти, програмата изгражда търсените от бизнеса умения за създаването и реализацията на ефективни дигитални кампании от край до край. Кандидатите е необходимо да покажат минимум 1 година опит в областта на традиционния или дигиталния маркетинг и да подадат CV на сайта на Телерик Академия до 8 август. Изисква се също да преминат успешно онлайн тест по основи на маркетинга, както и кратък когнитивен тест.

  Интегрирано обучение по дигитален маркетинг

  В рамките на програмата участниците ще усвоят всички ключови умения в областта на дигиталния маркетинг, сред които стратегическо планиране, създаване на ангажиращо съдържание за уеб, имейл маркетинг, SEO, дигитална реклама, анализ на данни, тестване и оптимизация. Те ще придобият 360-градусов поглед и практически опит с най-новите тенденции и ще се запознаят с нови технологии като чатботове и добавена и виртуална реалност (AR/VR). Участниците също ще работят по реални кампании съвместно с установени и бързоразвиващи се компании, опериращи на българския и глобалния пазар.

  От практици за практици

  Лектори в курса ще бъдат практици с дългогодишен международен опит, сред които Ина Тончева, маркетинг експерт и съосновател на The Indigitals, работила преди това в Chaos Group, Progress и Telerik, Лили Грозева консултант „Маркетинг и оптимизация на търсенето“ във VertoDigital, Паулина Цолова, ръководител „Маркетинг съдържание“ в Progress, Иво Шипочки, консултант „Дигитален маркетинг“ във VertoDigital и други експерти, включително и от Google.

  „Дигиталният маркетинг е една от сферите, в които експертите непрекъснато имат нужда да изграждат и развиват нови умения, за да бъдат релевантни на пазара на труда и предпочитани специалисти. Затова работихме с водещи професионалисти от бизнеса, за да изградим мастър класа. Това гарантира на участниците, че ще владеят най-добрите световни практики, с които да бъдат много по-ефективни в работата си и да развият кариерата си“, коментира Александра Мечкова, изпълнителен директор на Телерик Академия.

  Повече за програмата, лекторите и процесът по кандидатстване в него желаещите могат да научат по време на кариерно събитие на 10 юли от 19:00 ч. в Телерик Академия.

  За Telerik Academy Master

  Програмата по дигитален маркетинг е част от Telerik Academy Master, която предлага мастър класове за професионалисти с опит, целящи да надградят квалификацията си с познания за едни от най-горещите технологии и теми и да ускорят кариерното си развитие.

  Форматът на програмите дава възможност на участниците да съчетават работа на пълен работен ден и обучението си посредством вечерни срещи и такива през уикенда, които са с балансирани интензивност и честота.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 22 часа
  Българка става главен говорител на ЕК
  Мина Андреева ще замести Маргаритис Схинас, който беше номиниран за еврокомисар
  преди 23 часа
  преди 1 ден
  ЕК глоби Qualcomm с 242 млн. евро
  От Брюксел смятат, че компанията е злоупотребила, за да подсигури доминиращата си позиция
  преди 1 ден
  Електрически велосипеди тръгват до Витоша
  Вижте локациите, от които могат да бъдат наети