сряда, 16 октомври 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  462 прочитания

  Facebook предложи повече възможности за реклама за продуцентите на видео

  11 юли 2019, 11:29 a+ a- a

  Facebook пусна нови рекламни формати за продуцентите на видео, които публикуват съдържание в платформата им. Компанията ще позволи по-доброто позициониране на реклами във видео материала, които ще се появяват по-естествено, подобно на видео рекламите в телевизионния формат. Освен това продуцент ще могат да изберат да пускат реклами преди клипа или да показват изображения, ако публикуват по-кратки клипове, които не могат да бъдат прекъснати.

  В допълнение Facebook ще предложи достъп до групи от поддръжници, които ще са част от функция за абонамент. В тези групи зрителите ще могат да комуникират с продуцентите в затворен кръг. Групите ще могат да бъдат използвани за осъществяване на по-задълбочен контакт с аудиторията и предлагането на специални оферти и отстъпки.

  Друго нововъведение ще е отключването на функционалността Facebook Stars за закупуване на звезди и подпомагане. Тя бе достъпна само за потребителите, играещи видео игри и излъчващи видео през Live, но социалната мрежа ще разшири приложението ѝ. Функцията позволява на зрители да закупят пакет от звезди и да подпомогнат продуцентите. 100 звезди ще струват 1,40 щатски долара. Публикуващите видео ще получат по 1 цент за звезда. Присъединявайки се към групата и гледайки ексклузивното съдържание зрителите ще могат да коментират и изпращат подкрепата си в реално време. Звездите им ще се появяват в профила на продуцента и ще са видими за всички гледащи видео излъчването.

  Не на последно място са новите инструменти за управление на и проследяване на ангажираността на аудиторията. Данните ще могат да бъдат споделяни с брандове с цел подобряване на данните, използвани за насочване на реклама. По този начин продуцентите ще могат да покажат, че рекламата на партньорите им достига до правилната аудитория. Всичко това ще е достъпно през Brands Collab Manager.

   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 часа
  Кристалина Георгиева ще се бори за равенство на половете
  И на заплащането както в рамките на управляваната от нея организация, така и в по света
  преди 3 часа
  Очакваме увеличаване на германските туристи у нас
  Министър Ангелкова преговаря с немски туроператори за сезон Лято 2020
  преди 39 минути
  Цвят ли е прозрачното?
  Въпреки че не можете да видите гланцът ясно, той е направил по-наситени някои от най-известните картини в света
  преди 17 часа
  Надзорният съвет на VW се обяви против завод в Турция
  Не мога да си представя, че Volkswagen ще направи милиардна инвестиция предвид настоящите обстоятелства, отбеляза премиерът на Долна Саксония
  преди 19 часа
  МВФ прогнозира най-ниския икономически ръст от финансовата криза насам
  Очакванията за България са свързани с ръст на БВП и спад на инфлацията и безработицата
  преди 19 часа
  Борисов: Ще загубим милиарди при санкции срещу Турция
  Военната операция на Турция в Сирия трябва да спре, подчерта премиерът