вторник, 23 юли 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  389 прочитания

  Facebook предложи повече възможности за реклама за продуцентите на видео

  11 юли 2019, 11:29 a+ a- a

  Facebook пусна нови рекламни формати за продуцентите на видео, които публикуват съдържание в платформата им. Компанията ще позволи по-доброто позициониране на реклами във видео материала, които ще се появяват по-естествено, подобно на видео рекламите в телевизионния формат. Освен това продуцент ще могат да изберат да пускат реклами преди клипа или да показват изображения, ако публикуват по-кратки клипове, които не могат да бъдат прекъснати.

  В допълнение Facebook ще предложи достъп до групи от поддръжници, които ще са част от функция за абонамент. В тези групи зрителите ще могат да комуникират с продуцентите в затворен кръг. Групите ще могат да бъдат използвани за осъществяване на по-задълбочен контакт с аудиторията и предлагането на специални оферти и отстъпки.

  Друго нововъведение ще е отключването на функционалността Facebook Stars за закупуване на звезди и подпомагане. Тя бе достъпна само за потребителите, играещи видео игри и излъчващи видео през Live, но социалната мрежа ще разшири приложението ѝ. Функцията позволява на зрители да закупят пакет от звезди и да подпомогнат продуцентите. 100 звезди ще струват 1,40 щатски долара. Публикуващите видео ще получат по 1 цент за звезда. Присъединявайки се към групата и гледайки ексклузивното съдържание зрителите ще могат да коментират и изпращат подкрепата си в реално време. Звездите им ще се появяват в профила на продуцента и ще са видими за всички гледащи видео излъчването.

  Не на последно място са новите инструменти за управление на и проследяване на ангажираността на аудиторията. Данните ще могат да бъдат споделяни с брандове с цел подобряване на данните, използвани за насочване на реклама. По този начин продуцентите ще могат да покажат, че рекламата на партньорите им достига до правилната аудитория. Всичко това ще е достъпно през Brands Collab Manager.

   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 13 часа
  Комисията за защита на личните данни започна проверка в НАП
  Комисията трябва да излезе със становище до 16 август
  преди 15 часа
  „Агрополихим” ще инвестира 26 млн. лв. в завод край Девня
  Ще бъдат разкрити нови 12 работни места
  преди 15 часа
  Какви са правата ни, когато сме на път в ЕС?
  Какво трябва да знаем при отменени или закъснели полети, влакове и автобуси?
  преди 16 часа
  Фирма от Русе въведе 4-дневна работна седмица
  Все повече компании по света изпробват тази практика