понеделник, 27 януари 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  798 прочитания

  All Channels стартира нова медийна агенция

  Connected ще бъде управлявана от Александър Гагов
  11 септември 2019, 11:00 a+ a- a

  All Channels Communications Group обяви старта на новата медийна агенция - Connected. Тя ще бъде петата самостоятелна агенция в рамките на компанията. Управляващ директор на новооснованата агенция ще бъде Александър Гагов, който се присъединява към екипа с над 20 години опит в областта на медиите и стратегическото позициониране на водещи международни и локални компании и марки.

  “Медийният бизнес съществува в групата ни от близо 10 години като звено в рамките на All Channels|Advertising. Прецизното медийно таргетиране винаги е било част от интегрираните комуникационни решения, които сме предоставяли на нашите локални и международни партньори. Connected е логична стъпка в нашето стратегическо развитие. Вярвам, че с Александър Гагов и дългогодишния ни медиен директор Гергана Петрова, ще можем да предоставим на клиентите си още повече не само по отношение на обслужване, но и като качество и резултати“, сподели Александър Дурчев, основател и главен управляващ директор на All Channels Communication Group.

  „С All Channels се познаваме отдавна покрай съвместната ни работа по клиенти през годините. Радвам се, че се присъединявам към екипа в такъв амбициозен момент – развитието на независим медиен бизнес. Вярвам, че мотивацията на екипа е много висока, в агенцията има чудесни професионалисти и хора. Освен това, сред партньoрите на групата са едни от най-големите и активни брандове на пазара, а дългосрочните взаимоотношения с тях са отлична основа за успешен съвместен бизнес“, сподели Александър Гагов, управляващ директор в Connected.

  Клиентите, за които новата агенция вече предлага пълно медийно обслужване, са микс от международни и локални компании в различни сектори на бизнеса – бързооборотни стоки, напитки, услуги, ритейл и козметика.

  „През последните години медийният екип натрупа значителен опит и експертиза, като реализира проекти в широко портфолио от клиенти, което ни дава основа да продължим развитието си като самостоятелна медийна агенция“, коментира Гергана Петрова, медиа директор в Connected.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 6 минути
  преди 54 минути
  Коронавирусът взе 80 жертви в Китай
  От днес всички китайски туристически групи, пътуващи в чужбина, ще бъдат спрени
  преди 51 минути
  Какво представлява коронавирусът?
  Има ли ваксина и как се предава вирусът?
  24 януари 2020, 13:11
  Обявиха грипна ваканция за учениците в София
  От 27 януари до 4 февруари ще бъдат преустановени учебните занятия в столицата
  23 януари 2020, 14:00
  15% ръст на сделките с имоти в София
  Това отчитат от АДРЕС за 2019, като за 2020 очакват стабилност в цените и висока активност на купувачите