петък, 20 септември 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  551 прочитания

  All Channels стартира нова медийна агенция

  Connected ще бъде управлявана от Александър Гагов
  11 септември 2019, 11:00 a+ a- a

  All Channels Communications Group обяви старта на новата медийна агенция - Connected. Тя ще бъде петата самостоятелна агенция в рамките на компанията. Управляващ директор на новооснованата агенция ще бъде Александър Гагов, който се присъединява към екипа с над 20 години опит в областта на медиите и стратегическото позициониране на водещи международни и локални компании и марки.

  “Медийният бизнес съществува в групата ни от близо 10 години като звено в рамките на All Channels|Advertising. Прецизното медийно таргетиране винаги е било част от интегрираните комуникационни решения, които сме предоставяли на нашите локални и международни партньори. Connected е логична стъпка в нашето стратегическо развитие. Вярвам, че с Александър Гагов и дългогодишния ни медиен директор Гергана Петрова, ще можем да предоставим на клиентите си още повече не само по отношение на обслужване, но и като качество и резултати“, сподели Александър Дурчев, основател и главен управляващ директор на All Channels Communication Group.

  „С All Channels се познаваме отдавна покрай съвместната ни работа по клиенти през годините. Радвам се, че се присъединявам към екипа в такъв амбициозен момент – развитието на независим медиен бизнес. Вярвам, че мотивацията на екипа е много висока, в агенцията има чудесни професионалисти и хора. Освен това, сред партньoрите на групата са едни от най-големите и активни брандове на пазара, а дългосрочните взаимоотношения с тях са отлична основа за успешен съвместен бизнес“, сподели Александър Гагов, управляващ директор в Connected.

  Клиентите, за които новата агенция вече предлага пълно медийно обслужване, са микс от международни и локални компании в различни сектори на бизнеса – бързооборотни стоки, напитки, услуги, ритейл и козметика.

  „През последните години медийният екип натрупа значителен опит и експертиза, като реализира проекти в широко портфолио от клиенти, което ни дава основа да продължим развитието си като самостоятелна медийна агенция“, коментира Гергана Петрова, медиа директор в Connected.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 час
  Докъде летяха българите през лято 2019?
  Най-посещаваната държава от българите за лято 2019 е Германия
  преди 2 часа
  В София стартира изграждането на нов мащабен офис проект
  Очаква се Park Lanе Office Center да бъде завършен в средата на 2021
  преди 22 часа
  Бизнес организации стартират инициатива за повече добри новини за българската икономика
  Кампанията „За да успеем в България“ е провокирана от отказа на електронните медии да споменават фирмени и продуктови наименования с информационна, а не с рекламна цел
  преди 23 часа
  ЕС даде ултиматум на Борис Джонсън
  „Покажи ни план за Брекзит в следващите 12 дни или това е краят“, гласи той