събота, 16 ноември 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  600 прочитания

  Proximity Sofia става обслужваща агенция на Milestone Systems

  Агенцията има опит в изграждането на работодателски марки за компании в сферите IT, BPO и банки и финанси
  07 ноември 2019, 13:14 a+ a- a

  Aгенция Proximity Sofia, част от BBDO Group, се заема с PR обслужването на българското представителство на Milestone Systems, датска компания, производител на софтуер за видеонаблюдение. Заедно ще работят за изграждане и утвърждаване на работодателската марка на Milestone Systems в страната.

  Milestone Systems е лидер в разработването на софтуер за видеонаблюдение и мениджмънт със седалище в Копенхаген, Дания. София е сред ключовите за компанията центрове и вторият по големина развоен център на компанията, в който работят повече от 160 от всички над 780 служители по света. Сред основните дейности на българския екип са разработването на компоненти от платформата за видеонаблюдение, помощ на партньорите на Milestone в продажбата на продукти и услуги и техническа поддръжка. 

  У нас е базиран екип за денонощна поддръжка, отговорен за мониторинга на инфраструктурата на компанията. Сформираните екипи за развойна дейност в България имат основна отговорност за разработването на основни компоненти от платформата за видеонаблюдение, облачни услуги за крайни клиенти и партньори на Milestone, софтуерно разработване на компоненти от платформата за видеонаблюдение и техническо осигуряване на непрекъсваема работа при крайния клиент.

  Proximity Sofia е сред агенциите на пазара със солиден опит в успешното изграждане на работодателски марки за компании в сферите IT, BPO и банки и финанси (Progress, TELUS International Europe, Пощенска банка и др.). 

  Основен фокус на агенцията, принадлежаща към семейството Proximity Worldwide, са корпоративните комуникации, изграждането на работодателска марка, разработката на стратегии за позициониране на компании и марки в дигитална среда и социалните мрежи, PR, инфлуенсър маркетинг и др. Proximity Sofia създава стратегията и реализира едни от най-успешните на българския комуникационен пазар кампании за изграждане на работодателска марка, сред които е спечелилата I място на PR Приз 2019 „Твоята първа работа има значение - TELUS International Europe“, като същата кампания получава 1-ва награда и на конкурса BAPRA Bright Awards 2019 в категория „Корпоративен PR“. Proximity Sofia е отличена с I място на PR Приз 2019 и за проекта си за вътрешни комуникации „PulseCheck“ - Музей на 15-те минути, отново реализиран за TELUS International Europe. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 11 часа
  ЕС не се справя с антимикробната резистенстност
  Според Европейската сметна палата има известен напредък, но годишно от нелечими бактерии в ЕС умират 33 000 души, а икономическата цена е €1,5 млрд.
  преди 13 часа
  Хонконг изпадна в рецесия
  Това се случва за първи път от 10 години насам
  преди 13 часа
  15 държави поискаха търговски компенсации заради Брекзит
  Държави от различни точки по света са притеснени за своя износ за ЕС
  преди 14 часа
  Предложението за болничните ще бъде ревизирано
  Първият ден ще се плаща на родителите, които гледат болни деца, и при трудови злополуки
  преди 16 часа
  Amazon оспорва сделката на Пентагона с Microsoft
  Тя е на стойност близо 10 милиарда щатски долара
  преди 18 часа
  Очаква се най-много българи да подадат докуметни за уседналост във Великобритания
  Над 600 000 европейци са кандидатствали само през октомври